top of page

L'hora del gran derbi


El gran derbi. Un dels millors derbis del Baix Llobregat arriba a Les Grases amb dos equips que lluitaran per objectius diferents. El Santfeliuenc buscarà els tres punts per enganxar-se a la part mitja baixa i no caure en posicions de descens, i el Prat mirará d'aconseguir la desena victòria que li apropi al campionat d'hivern. Derbi d'emocions i amb la convicció que el Santfeliuenc està en disposició de sorprendre un veí confegit per jugar la propera temporada a Segona B.


SANTFELIUENC FC ... AE PRAT

ARBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIO GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 17 DISSABTE 12 DE DESEMBRE

HORA: 18

SOCIS: GRATUÏT

ENTRADA GENERAL: 10 EUROS

ENTRDA SOCIS PRAT: 5 EUROS

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, SantfeTV, @Radio_SantFeliu, El Prat Radio (91.6FM) i @aeprat1945

TEMPS PREVIST: tarda vespre de cel amb sol i núvols: temperatura de 13 graus


El gran derbi. Un dels millors derbis del Baix Llobregat arriba a Les Grases amb dos equips que lluitaran per objectius diferents. El Santfeliuenc buscarà els tres punts per enganxar-se a la part mitja baixa i no caure en posicions de descens, i el Prat mirará d'aconseguir la desena victòria que li apropi al campionat d'hivern. Derbi d'emocions i amb la convicció que el Santfeliuenc està en disposició de sorprendre un veí confegit per jugar la propera temporada a Segona B.


El Santfeliuenc ha d'oblidar el poder del seu rival i buscar tres punts molts necessaris per menjar els torrons fora de les posicions de descens. Els futbolistes que entrena Andrés González han experimentat una evolució alcista tant de resultats i joc i ara cal fer-se forts a Les Grases i aprofitar aquest últim partit de l'any a casa com els dos que saludaran el 2016 contra el Peralada i el Manlleu. Si els blanc-i-blaus son capaços de repetir el nivell de joc exhibit davant el Júpiter i el Granollers, el Prat pot veure com el seu caseller de derrotes passa d'una a dues. L'entrenador santfeliuenc no podrà comptar amb el concurs del sancionat Joserra, que ha complert el cicle de cinc amonestacions.

Gran expectació a Les Grases i acord entre directives

Un derbi a Tercera Divisió entre Santfeliuenc i Prat sempre és un al·licient, i si a més les dues directives es posen d'acord per facilitar l'assistència de les dues aficions doncs encara més i millor per pensar que les graderies de Les Grases s'ompliran. Els socis pratencs podran entrar a Les Grases al mòdic preu de 5 euros. Un gran derbi que ens convida a viatjar en el temps amb un clàssic del Baix Llobregat de sempre.

Baixa d'Álex Masuet El davanter Álex Masuet ha causat baixa. El Santfeliuenc agraeix l'estada al club i li desitja molta sort en la seva nova etapa esportiva i professional. AE Prat, obligat a ser campió

Un equip de cinc estrelles. Això és que ha fet per a la temporada 2015-2016 un Prat que vol tornar a Segona B després del regust amarg que va deixar l'exercici passat quan els pota blava arrencaven la lliga com a candidats a l'ascens. Aquest any el Prat sí està exercint de gran favorit i els seus 33 punts avalen la quantitat d'una plantilla llarga, equilibrada i obligadíssim a coronar-se. Els Toni Texeira, Rafa Murillo, Nacho del Moral, Oriol Ricarte, Sascha, Putxi, Ignacio Rosillo, Javi Lara, Fede Bessone ... són massa teca com per dubtar-hi.

Associacio Esportiva Prat Any de fundació: 1945 President: Luis Quiñonero Indumentària: samarreta blanca; pantaló blau Estadi: Municipal Sagnier Aforament: 2.000 espectadors Temporades a Segona B:2 Temporades a Tercera: 12 Web: aeprat.com

Plantilla:

Porters: Toni Texeira i Dani Lledo (Viladecans).

Defenses: Albarrán, Rafa Murillo, Oriol Ricarte, Gerard Rovira (Santfeliuenc), Aitor Lario (Castelldefels), i Fede Bessone (Swansea).

Migcampistes: Éric Ruiz, Ferri Vega, Nacho del Moral, Charly Ruiz, Putxi i Javi Lara (Europa), Jaime (Terrassa) i Ion Vázquez (Pasaia).

Davanters: Sascha, Elhadji (Martinenc), Ignacio Rosillo (Prat), Jonathan Collado (Rubí) i Jordi Sánchez (Vilassar Mar)

Què va passar a l'últim Santfe-Prat? Temporada 2014-2015 Tercera Divisió, jornada 15 (15-11-2014) Santfeliuenc 0 Prat 1 (Rafa Murillo, 8')

bottom of page