top of page

El líder imposa la seva eficàcia ofensiva davant un combatiu Santfeliuenc


Un Santfeliuenc combatiu, voluntariós i a estones amb bon futbol de toc i combinació va oposar tenaç resistència el millor equip de llarg de la Tercera 2015-2016. La constel·lació de figures pratenques va imposar la seva eficàcia ofensiva. Els Ignacio Rosillo, Sascha, Jordi Sánchez, Nacho del Moral, Javi Lara .... van demostrar la seva qualitat. El Santfeliuenc no s'hi va arronsar i malgrat caure a posicions de descens està molt i molt viu. Punt final a l'any 2016 a Les Grases amb bon ambient i la banda sonora de la Txarangada de l'Ateneu ben present. El 2016 començara amb dues finals a casa: Peralada i Manlleu. Però abans acomidarem l'any al Nou Sardenya contra l'Europa el proper dissabte a les 18 hores.

SANTFELIUENC FC 1 (DAVID TORO, 79') ... AE PRAT 3 (AITOR LARIO, 48'; SASCHA, 63' I IGNACIO, 89')

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS

TARDA VESPRÉ AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Un Santfeliuenc combatiu, voluntariós i a estones amb bon futbol de toc i combinació va oposar tenaç resistència el millor equip de llarg de la Tercera 2015-2016. La constel·lació de figures pratenques va imposar la seva eficàcia ofensiva. Els Ignacio Rosillo, Sascha, Jordi Sánchez, Nacho del Moral, Javi Lara .... van demostrar la seva qualitat. El Santfeliuenc no s'hi va arronsar i malgrat caure a posicions de descens està molt i molt viu. Punt final a l'any 2016 a Les Grases amb bon ambient i la banda sonora de la Txarangada de l'Ateneu ben present. El 2016 començara amb dues finals a casa: Peralada i Manlleu. Però abans acomidarem l'any al Nou Sardenya contra l'Europa el proper dissabte a les 18 hores.

La primera part va ser molt equilibrada i amb domini del joc aeri i de les pilotades llargues. La primera ocasió clara va ser per als visitants en una rematada d'Ignacio (3') que no va trobar porteria. El Santfeliuenc va respondre mitjançant un xut d'Adri Ruiz (17') precedit d'un teva meva amb David Toro que va sortir desviat. I una rematada de cap acrobàtica d'Éric Pacheco (27') la va interceptar un defensa "potablava" abans que arribés als dominis de Toni Texeira. Sascha de cap va fregar el gol (36') però la seva rematada va picar a la part lateral del pal. Quan la primera part es consumia (42'), una indecisió entre Toni Texeira i la seva defensa va posar amb l'ai al cor l'afició visitant però Éric Pacheco no va saber aprofitar la gentilesa. Empat sense gols i satisfacció a la parròquia santfeliuenca que veia com el seu equip competia de tu a tu amb el super Prat.

La segona part no va poder començar més bé per al líder. Els de Pedro Dólera van treure petroli en la primera acció perillosa (48'). A la sortida d'ún córner, Aitor Lario va aprofitar una pilota morta dins l'àrea per llançar-se a terra i posar-hi la cama. El públic va protestar l'acció reclamant que el golejador potablava s'havia ajudat del braç. Un gol que deixava les coses molt de cara per al líder. El Santfeliuenc, però, no va renunciar als punts i va mirar de redreçar el seu futur. Al minut 60 una magnífica jugada de Víctor Márquez no la va poder enviar a la xarxa David Toro en posició immillorable. I del possible empat a la quasi sentència. Una gran passada del bellugadís Ignacio Rosillo va acabar amb assistència barret que Sascha (63') de cop de cap col·locat va enviar a la xarxa. Els locals, malgrat la duresa del marcador, no van defallir i van tirar d'orgull. I la insistència va rebre premi gràcies a un gol de David Toro. L'ariet blanc-i-blau va posar-hi picant al derbi gràcies a un xut col·locat que va rentar les teranyines de l'escaire. El gol va fer renéixer la il·lusió de l'afició santfeliuenca però al minut 89 Ignacio Rosillo va silenciar Les Grases en culminar amb precisió una passada d'Elhadji.

Victòria que apropa els pratencs al campionat d'hivern i derrota que deixa al Santfeliuenc en posició de descens, però amb la convicció irrestricta que amb aquest predisposició l'equip ha d'anar a més a la segona volta. Ens queden 21 finals.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Pere, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Quiles, 66') Álex Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Éric Pacheco (Guille Sarmiento, 66').

AE Prat: Toni Texeira, Albarrán, Aitor Lario, Oriol Ricarte, Gerard Rovira, Putxi, Ignacio, Javi Lara (Ion Vázquez, 65'), Sascha (Elhadji, 72'), Jordi Sánchez i Nacho del Moral (Charly Ruiz, 77').

Gols:

0 – 1, 48' Aitor Lario

0 – 2, 63' Sascha

1– 2, 79' David Toro

1 – 3, 89' Ignacio

Àrbitre: García Rosel, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els santfeliuencs Maldonado, David Toro, Éric Pacheco; i als visitants Putxi, Javi Lara, Sascha i Charly Ruiz.

Quadern de notes:

- Al Santfeliuenc no se li pot retreure res. Bon futbol que no va tenir premi.

- L'afició va acomidar l'equip amb una gran ovació. Un any que acaba amb preocupació però que ens ha portat la tercera participació a Tercera.

- El Prat va imposar la seva llei a cop d'eficàcia ofensiva. Un equip fet i pensar per pujar a Segona B.

#primerequipo #temporada201516 #terceradivisión #aeprat #grupov #prensa #actualitat

bottom of page