top of page

Un gol de Guille Sarmiento que sap a glòria deixa al Santfe fora de posicions de descens


Una gran alegria que dóna molta esperança per al futur immediat. El Santfeliuenc abaixa el teló al 2015 de la millor manera. Un gol de Guille Sarmiento quan el partit es consumia i els blanc-i-blaus s'havien fet a la idea de menjar els torrons en posició de descens, va capgirar la història. Un punt molt important que ha de servir per fer front a un 2016 amb 20 finals. Sant Feliu té un 2016 carregat de promeses i amb l'obligació d'omplir Les Grases per poder tornar a gaudir amb un Santfe de Tercera per quarta temporada consecutiva.

CE EUROPA 1 (CARLES MONTORO, 14') ... SANTFELIUENC FC 1 (GUILLE SARMIENTO, 91')

ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)

ESTADI NOU SARDENYA

ASSISTÈNCIA: 850 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Una gran alegria que dóna molta esperança per al futur immediat. El Santfeliuenc abaixa el teló al 2015 de la millor manera. Un gol de Guille Sarmiento quan el partit es consumia i els blanc-i-blaus s'havien fet a la idea de menjar els torrons en posició de descens, va capgirar la història. Un punt molt important que ha de servir per fer front a un 2016 amb 20 finals. Sant Feliu té un 2016 carregat de promeses i amb l'obligació d'omplir Les Grases per poder tornar a gaudir amb un Santfe de Tercera per quarta temporada consecutiva.

Foto de Àngel Garreta, CE Europa

El Santfeliuenc va saltar al Nou Sardenya amb ganes de continuar la ratxa en aquest històric estadi. David Toro al minut 5 ho va provar en un xut un pèl fluix però que a punt va estar d'empassar-se Gianni que en dues accions va haver d'atrapar una pilota capriciosa. Malgrat aquest avís inicial, aviat l'Europa es va fer amb el control del joc i el domini de la possessió de pilota. Al minut 7 Alberto va posar la cama de manera providencial per desviar una rematada franca de Fran Bea, i quatre minuts més tard Óliver va sortir a la desesperada per barrar el pas d'Abel Rita. Al minut 14, però, la insistència escapulada va rebre premi quan una sèrie encadenada de rebots la va aprofitar Carles Montoro per enviar a la xarxa la pilota. El gol i la inconsistència santfeliuenca feia albirar un escenari difícil. Tanmateix els blanc-i-blaus van començar a soltar-se malgrat la inoportuna lesió d'Álex Bolaños. L'ocasió més clara va ser de Juan Quiles al minut 37 que després de rebre una assistència de Tena no va trobar porteria en una rematada potent ben intencionada. L'Europa, però, podria haver mig resolt la història si una rematada de Carles Montoro dins l'àrea no l'hagués escopit el travesser.

Després de la represa, el Santfeliuenc va continuar guanyant fermesa i avançant posicions, per bé que Óliver es va haver d'emprar a fons i posa el cos per evitar al minut 47 el gol local en una rematada sota pals d'Abel Rita. Per marcar s'hi ha de creure. I el Santfeliuenc va tenir la convicció suficient per anar treballant l'empat minut a minut i de manera constant magrat no tenir mai una ocasió clara. Abans, però, una discussió entre Éric Pacheco i el local Guzmán va acabar amb tots dos als vestidors abans d'hora (70'). Adri Ruiz i David Toro van posar les idees per destapar un gol salvador. Un gol que va arribar al minut 91 en una jugada que va néixer de la inventiva de Víctor Márquez, que va passar per una cavalcada d'Adri Ruiz per banda dreta i que va culminar Guille Sarmiento lliure de marca al segon pal. Un gol que sabia a glòria, prestigi i esperança. El Santfe sumava un punt que servirà per prendre els torrons fora de la zona vermella.

CE Europa: Gianni, Oriol Dot, Álex Fernández, Cano, Nils, Uri González, Ramon Rovira (Josa, 75'), Fran Bea, Abel Rita (Xavi Camps, 87'), Guzmán i Carles Montoro (Poves, 75').

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Dani Ortiz, Pere (Guille Sarmiento, 75'), Joserra, Quiles (Maldonado, 72'), Tena, David Toro, Álex Bolaños (Adri Ruiz, 31') i Éric Pacheco.

Gols: 1 - 0, Carles Montoro, 14' 1 - 1, Guille Sarmiento, 91'

Àrbitre: López Carballo, massa targeter. Va amonestar els locals Álex Fernández, Uri González, Fran Bea, Montoro i Josa; i als santfeliuencs Víctor Márquez, Pere, Quiles, David Toro i Éric Pacheco. Va expulsar amb vermella directa al minut 70 a Guzmán i Éric Pacheco.

Incidències:

L'Europa va presentar a tots els seus equips federats i va inaugurar l'exposició, "Sardenya, 75 anys del nostre camp".

Quadern de notes:

- Un gol de Guille Sarmiento clou un any important en la història del club. 39 partits oficials en una temporada marcada per la continuïtat a Tercera Divisió.

- El Nou Sardenya va tornar a ser propici: tres visites, tres empats.

- El pitjor: la lesió d'Álex Bolaños. Creuem els dits perquè sigui lleu i no el perdem per a un mes de gener cabdal.

- L'any 2016 començarà amb endrontaments decisius: dos partits a casa -Peralada i Manlleu-, i viatge a Rubí. No val a badar.

- A l'Europa se li va fer llarg el partit i no va trobar arguments per superar un Santfeliuenc combatiu.

#primerequipo #temporada201516 #ceeuropa #terceradivisión #grupov #actualitat #prensa

bottom of page