Últimas noticias

Cent amb partidàs


Gran partit a Les Grases per commemorar el centenari a Tercera. El Santfeliuenc rep un dels equips més qualificats de Tercera Divisió, la Montañesa, en un partit amb moltes coses en joc. Els visitants, que no perden des del 22 de novembre (Morell 1 Monta 0), tornen a ser protagonistes d'una Tercera Divisió a la que van arribar fa sis temporades. Sis temporades que han consolidat els de Nou Barris com un clubs emergents. El Santfe amb el suport de l'afició buscarà tres punts que al final de temporada decidiran

SANTFELIUENC FC ... CF MONTAÑESA

ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ GIRONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 24

DIUMENGE 7 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @MONTANYESA

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB ALGUNS NÚVOLS; TEMPERATURA: 13 GRAUS

Gran partit a Les Grases per commemorar el centenari a Tercera. El Santfeliuenc rep un dels equips més qualificats de Tercera Divisió, la Montañesa, en un partit amb moltes coses en joc. Els visitants, que no perden des del 22 de novembre (Morell 1 Monta 0), tornen a ser protagonistes d'una Tercera Divisió a la que van arribar fa sis temporades. Sis temporades que han consolidat els de Nou Barris com un clubs emergents. El Santfe amb el suport de l'afició buscarà tres punts que al final de temporada decidiran


Moltes coses en joc en una tarda de gran futbol. Les Grases es prepara per viure un dels plats forts de la jornada i amb tres punts cabals per al dos equips. Els blanc-i-blaus busquen els tres punts per engrandir l'avantatge respecte a les posicions vermelles; i els groc-i-negres busquen una victòria que refermaria un projecte que fa pinta d'acabar en promoció ... per tercera vegada.

Andrés González ha mirat de treballar amb intensitat per conscienciar els seus jugadors que en aquesta fase de la competició els punts són decisius per arribar el més tranquil possible al tram final i evitar les angoixes de la temporada passada. La plantilla está tancada amb les darreres incorporacions i ara amb 22 futbolistes serà fins i tot complicat entrar a la convocatòria.

Crida a tota l'afició

La directiva santfeliuenca fa una crida a tota la ciutat per omplir Les Grases. També Sentiment Immortal té preparats un seguit d'actes per apujar la temperatura ambiental. Els barcelonesos comptaran amb una notable representació de la seva afició personificada en la popular Peña el Hueco.

La Montañesa, un projecte guanyador

Des que va arribar a Tercera aquest popular equip de Nou Barris s'ha fet un nom al futbol català. Convenciment, esperit, lluita, sacrifici i una afició increïble i entregada afaiçonen un dels combinats més singulars del nostre futbol. Antonio Escudero ha armat entorn seu un equip de creients que surten al camp convençuts que la solidaritat dóna punts. En definitiva, un bloc molt cohesionat i definit que amb els Tato Burgada, Jose Santos, Pere Segarra, l'ex santfeliuenc Dani Sánchez, Uri Escabrós, Joshua, Toni Pérez, Velillas o Pedro García conviden a fer somiar Nou Barris en el teatre de Tercera. La Segona B és cada temporada més a prop. Escudero no podrà comptar a Les Grases amb el concurs del sancionat Rubén.

Què va passar a l'últim Santfe-Montañesa? Tercera Divisió, jornada 37 (10-05-2015) Santfeliuenc 2 (David Toro, 81' i Éric Pacheco, 93') - Montañesa 0

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat