top of page

El Santfeliuenc buscarà seguir sumant


No val a badar. El Santfeliuenc viu el moment més dolç de la temporada i potser des del debut a Tercera no havia exhibit tan bon futbol. Ara bé, l'objectiu de la permanència necessita de seguir sumant punts perquè la renda amb els equips de cua és molt exigua, i més encara si tenim present que no és descartabla que hi hagi algun descens de Segona B. El Santfe s'estrena a Fontetes contra un rival en línia ascendent i que ha sabut reforçar-se molt bé. Un partit, a més, en clau solidària ja que els vallesans col·laboren amb la campanya de sensiblització per la detecció precoç del càncer.

CERDANYOLA CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL NOU FONTETES

JORNADA: 25

DIUMENGE 14 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE:Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB NÚVOLS I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

No val a badar. El Santfeliuenc viu el moment més dolç de la temporada i potser des del debut a Tercera no havia exhibit tan bon futbol. Ara bé, l'objectiu de la permanència necessita de seguir sumant punts perquè la renda amb els equips de cua és molt exigua, i més encara si tenim present que no és descartabla que hi hagi algun descens de Segona B. El Santfe s'estrena a Fontetes contra un rival en línia ascendent i que ha sabut reforçar-se molt bé. Un partit, a més, en clau solidària ja que els vallesans col·laboren amb la campanya de sensiblització per la detecció precoç del càncer.

Dinàmica clarament guanyadora. Ara bé, no ens podem adormir i menys ara quan desfilaran rivals que marcaran el desenllaç de la lliga. Si no volem repetir patiments com els de la temporada passada s'ha de sumar amb fluïdesa. I sens dubte sumar tres punts a Cerdanyola impulsaria els blanc-i-blaus a la part mitjana de la classificació. Una circumstància que cal valorar i més quan l'equip va ocupar durant el primer terç de la lliga posicions de descens. Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs del sancionat Carles Tena.

35 anys de Ràdio Sant Feliu

L'emissora municipal serà un cop més amb tota l'audiència que segueix les retransmissions dels partits del primer equip en el seu periple per Tercera Divisió. I aquesta setmana ha estat de celebració ja que l'emissora municipal ha festejat el seu 35è aniversari. Fundada o, més ben dit, refundada el 1981 l'emissora municipal demostra la seva voluntat de servei a la ciutat.

17 temporades a les banquetes

Andrés González i Toni Carrillo són els entrenadors més fecunds del futbol català. Si l'entrenador santfeliuenc compleix la novena temporada, el vallesà no es queda enrere i en suma vuit. Dos-cents partits a Tercera entre tots i 17 temporades marquen una continuïtat i gairebé impensable en el futbol modern. Aquesta setmana el blog de capçalera de la Tercera, tercera.cat, els ha reunit a tots dos en una conversa molt orientativa dels batecs del futbol actual.

El Cerdanyola, de menys a més

Als vallesans li ha costat agafar la temperatura de la lliga però quan ho han fet han demostrat que són un equip amb talent. Toni Carrillo havia reforçat l'equip amb un jugadors de gran nivell a la categoria com Javi Sánchez, Diego, Éric Blasco, Daisuke, Valderas, Víctor Durán ... Al mes de novembre l'arribada d'Oriol Molins (ex Prat) ha acabat de teixir un bon projecte que no només no hauria de patir per la permanència sinó que hauria d'estar entre els 10 primers. Carrillo no podrà comptar amb el concurs dels sancionats Turu, Víctor Durán i Aitor.

Què va passar a l'últim Cerdanyola-Santfe? Tercera Divisió, jornada 1 (24-08-15) Cerdanyola 1 (Raúl Barriendos, 55') - Santfeliuenc FC 1 (Cano, 69')

#primerequipo #temporada201516 #terceradivisión #grupov #cerdanyolafc #previa

bottom of page