Últimas noticias

Per oblidar


No ha estat el partit del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus mai no es van trobar còmodes i sempre va anar a remolc d'un rival que va ensenyar eficàcia ofensiva i ofici defensiu. Ni tan sols el gol de Faura va servir per maquillar el marcador perquè Javi Sánchez va donar la puntilla amb el quart en el descompte. No val a badar; el Santfeliuenc ha de competir al límit si vol treure punts. La permanència no es regala. La dinàmica és positiva però no podem abaixar el peu. El proper dissabre contra l'Ascó hi ha més de tres punts en joc. No podem fallar.

CERDANYOLA CF 4 (JULI, 9'; DAISUKE, 42'; ORIOL MOLINS 63' I JAVI SÁNCHEZ, 90') ... SANTFELIUENC FC 1 (FAURA, 87')

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES FONTETES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL COBERT I PLUJA INTENSA A LA SEGONA PART; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

No ha estat el partit del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus mai no es van trobar còmodes i sempre va anar a remolc d'un rival que va ensenyar eficàcia ofensiva i ofici defensiu. Ni tan sols el gol de Faura va servir per maquillar el marcador perquè Javi Sánchez va donar la puntilla amb el quart en el descompte. No val a badar; el Santfeliuenc ha de competir al límit si vol treure punts. La permanència no es regala. La dinàmica és positiva però no podem abaixar el peu. El proper dissabre contra l'Ascó hi ha més de tres punts en joc. No podem fallar.

Les coses que comencen mal acaben pitjor. I certament el Santfeliuenc va sortir molt malament. Els locals es podrien haver avançat al minut 7 en una cavalcada de Jota que va assistir Daisuke i aquest va creuar la pilota tant que es va acabar estavellant al pal. Dos minuts més tard els vallesans no van desaprofitar la segona gran oprtunitat. En un teva meva entre Éric Basco i Daisuke i després d'una sèrie encadenada de rebots, el local Juli va trobar espai amb comoditat per superar Óliver. El setge de la porteria santfeliuenca era constant. Els blanc-i-blaus van mirar de fer-se amb el domini del mig del camp i durant alguns minuts ho van aconseguir. Van ser els únics minuts aprofitables o, si més no, soportables. Un bon Víctor Márquez en pujades per la banda dreta, i un parell de bones accions de Guille Sarmiento i Éric Pacheco van inquietar una mica la poderosa defensa local. La millor ocasió va estar al cap de Dani Ortiz al minut 36 però la seva rematada a centrada de Pere va marxar ajustada al pal. Quan el Santfe maldava per l'empat, els locals van tornar a prendre el pols del joc. Al minut 39 una acció de Diego va obligar a una resposta inspirada d'Óliver. Tres minuts mes tard, el japonès Daisuke va retallar dins l'àrea i des de la petita va fer el segon gol després d'una acció col·lectiva prèvia. Un càstig sever que gairebé deixava resolt el matx.

A la represa, el Santfeliuenc va mirar d'esmenar errades i rentar-se la cara. Durant els 15 primers minuts va donar sensacions d'introduir imprevistos al guió; tanmateix només van ser sensacions. Enmig d'un pluja torrencial, el local Oriol Molins de cap va fer el tercer gol. Un marcador que coïa enmig d'una tarda per oblidar de pluja i mal joc. D'aquí al final molt poques coses. Andrés González va mirar de mudar la pell amb l'entrada triple de Faura, Adri Ruiz i Domi Berlanga. Només al minut 87 Faura va maquillar una mica el marcador en culminar a la xarxa una passada de Domi Berlanga. Però encara els locals no havien dit l'última paraula i l'espigat davanter Javi Sánchez va tancar la hsitòria al descompte en una rematada a plaer a l'àrea petita. Era el punt final a un partit per oblidar ben aviat i, si és possible, esborrar de la memòria.

Cerdanyola CF: Avilés, Pitu, Raúl Barriendos, Cuadras, Aitor Torres (Marc Fernández, 84'), Juli, Jota, Oriol Molins, Éric Blasco(Roger, 76'), Daisuke i Diego (Javi Sánchez, 68').

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Èdgar Mayor, Pere (Domi Berlanga, 61'), Dani Ortiz, Joserra, Quiles, Imanol (Adri Ruiz, 61') Guille Sarmiento, Álex Bolaños i Éric Pacheco (Faura, 61').

Gols: 1 - 0, Juli, 9' 2 - 0, Daisuke, 42' 3 - 0, Oriol Molins, 63' 3 - 1, Faura, 87' 4 - 1, Javi Sánchez, 90' Àrbitre: Álex Gómez Meneses, el seu arbitratge va ser correcte. Targetes grogues als locals Juli, Daisuke i Diego; i als santfeliuencs Víctor Márquez, Guille Sarmiento i Éric Pacheco. Incidències:

El Cerdanyola. amb la col·laboració de l'AECC contra el càncer, va llegir un manifest a favor de la sensibilització contra la malaltia.

Quadern de notes:

- No va ser el partit del Santfeliuenc. Ara cal oblidar ràpid i centrar-nos en l'Ascó en un partit de quatre punts.

- Les baixes de Maldonado, Tena i David Toro van acabar pesant.

- El Cerdanyola va ser superior i va demostrar que en qualitat individual és dels millors equips de Tercera.

#primerequipo #temporada201516 #terceradivisión #grupov #cerdanyolafc #prensa

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat