top of page

Revàlida de 4 punts


Revàlida de quatre punts. Partit en què sumar és imprescindible contra un rival ja clàssic en les últimes temporades i que enguany arriba a Sant Feliu lluny dels llocs d'honor. La directiva fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases en un duel que pot començar a resoldre el futur i, per tant, la continuïtat del Santfeliuenc a Tercera Divisió. Arribem al tram decicisiu.

SANTFELIUENC FC ... FC ASCÓ

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIO DE LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA 26

DISSABTE 20 DE FEBRER

HORA: 18 PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, fcasco.com (el directe)

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Revàlida de quatre punts. Partit en què sumar és imprescindible contra un rival ja clàssic en les últimes temporades i que enguany arriba a Sant Feliu lluny dels llocs d'honor. La directiva fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases en un duel que pot començar a resoldre el futur i, per tant, la continuïtat del Santfeliuenc a Tercera Divisió. Arribem al tram decicisiu.

El Santfeliuenc ha de recuperar el seu millor nivell, el que ha exhibit durant bona part de la lliga a Les Grases, per superar un Ascó de Miguel Rubio que no és ni de bon tros l'equip de temporades anteriors malgrat disposar d'una bona plantilla. Andrés González coneix molt bé el rival i s'espera un matx igualat on els petits detalls poden tatuar a foc el desenllaç. Els blanc-i-blaus tindran les baixes dels lesionats Dani Maldonado i David Toro.

Crida a tota l'afició

Arriba la part decisiva de la lliga i ara més que mai l'afició ha de ser el factor que desequilibri la balança. Cada partit és una final i cada punt ens apropa a un objectiu suprem: la permanència a Tercera Divisió. Hi ha masses coses en joc com per no venir a Les Grases.

L'Ascó canvia d'objectiu

Malgrat disposar d'una plantilla competitiva i farcida de noms importants, l'equip de la Ribera de l'Ebre no està tenint el seu any. Els de Miguel Rubio, que la temporada passada es van proclamar campions, enguany no han trobat una bona línia de resultats i ja des de bon principi van evidenciar que aquest no seria un any gaire lluït. La debilitat lluny d'Ascó s'ha cobrat un preu molt alt i a hores d'ara els 29 punts demostren que l'únic objectiu és salvar la categoria. Els verds s'han reforçat al mercat d'hivern amb Guiu (Rapitenca), Nolla (El Catllar), Manolo Delgado (Manchego) i Adrià Gallego (Portugalete). És probable que Rubio no pugui disposar a Les Grases del davanter Asier Eizaguirre.

Què va passar a l'últim Santfe-Ascó? Tercera Divisió, 2014-2014 jornada 19 (10-01-2015) Santfeliuenc 0 - Ascó 2 (Asier Eizaguirre, 79' i Asier Eizaguirre, 88')

#primerequipo #previa #temporada201516 #terceradivisión #grupov #fcascó

bottom of page