Últimas noticias

El Santfe lliga tres punts d'or


Quina victòria tan important! Un gol de Domi Berlanga als 40 segons, el més matiner del Santfe a Tercera, va servir per sumar tres punts vitals, molt patits i amb sabor a maduixa. L'Ascó va reaccionar amb gol amb un domini insistent però va topar amb un Óliver Sánchez inspiradíssim. Amb el temps agonitzant Domi Berlanga va estar a punt de fer el segon gol. El Santfe no va fer ni de bon tros un joc brillant però sí va aconseguir sumar tres punts d'envergadura i amb el factor afegit de saber guanyar ni que sigui en dies d'agonia. Les Grases és un fortí i cal seguir per aquest camí que ens ha de portar a la permanència, el nostre particular Dorado.

SANTFELIUENC FC 1 (DOMI BERLANGA, 1') ... FC ASCÓ 0

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Quina victòria tan important! Un gol de Domi Berlanga als 40 segons, el més matiner del Santfe a Tercera, va servir per sumar tres punts vitals, molt patits i amb sabor a maduixa. L'Ascó va reaccionar al gol amb un domini insistent però va topar amb un Óliver Sánchez inspiradíssim. Amb el temps agonitzant Domi Berlanga va estar a punt de fer el segon gol. El Santfe no va fer ni de bon tros un joc brillant però sí va aconseguir sumar tres punts d'envergadura i amb el factor afegit de saber guanyar ni que sigui en dies d'agonia. Les Grases és un fortí i cal seguir per aquest camí que ens ha de portar a la permanència, el nostre particular Dorado.


El partit no podia començar més bé. Una passada en llarg de Joserra la va aprofitar Domi Berlanga que, després d'un moviment en lateral que va trencar la defensa, es va inventar un xut potent i col·locat des de fora de l'àrea que va fer inútil l'estirada de Manolo. L'Ascó va necessitar 15 minuts per cosir la ferida. Tanmateix a partir del quart d'hora es va fer amb el domini, un domini insistent i tencadís que va enterbolir el pensament del Santfeliuenc. Les ocasions més clares dels visitants van arribar al minut 25 en un xut des de la balconada de l'àrea de Víctor Bertomeu que va llepar el pal; i al minut 44 en una acció individual de Munta culimnada amb una rematada que un atent Óliver Sánchez va avortar. El descans va alleujar els cors de l'afició.


La represa no va alterar el guió. L'Ascó va seguir dominant de manera obsessiva però sense trobar el premi del gol. En dues ocasions Víctor Bertomeu va tenir l'empat, però primer un inspirat Óliver i després la mala punteria van evitar el gol. El gol tarragoní s'ensumava. Tanmateix tant domini, rubricat amb una dotzena de serveis de cantonada, començava a semblar del tot estèril. I de mica en mica els blanc-i-blaus van veure la llum al final de túnel fent córrer el rellotge i drenant en defensa totes les accions asconenques. Adri Ruiz va estar a punt de posar la rúbrica peró la seva centrada es va passejar per la línia de gol. Els visitants, però, van tenir la més clara. Una rematada a l'interior de l'àrea d'Artur Gòdia al minut 86 va topar amb el porter del Santfeliuenc en una aturada antològica. Óliver Sánchez va tenir una gran tarda. Amb els asconens abocats a l'atac de manera desesperada, Domi Berlanga va perdonar el segon gol en un mà a mà que va salvar Manolo.

El Santfeliuenc suma tres punts d'or i segueix picant pedra i fent-se fort al fortí de Les Grases. Per la seva part, pas enrere dels de Miguel Rubio, que, si som honestos, no van merèixer sortir amb les mans buides de Les Grases i que no acaben de reaccionar, i fins i tot veuen com els santfeliuencs els passen a la classificació.Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Alberto, Pere, Joserra, Tena, Quiles (Éric Pacheco, 70'), Álex Bolaños, Domi Berlanga, Adri Ruiz (Dani Ortiz, 87') i Faura (Mata, 79').

FC Ascó: Manolo, Edu Vives (De Nova, 85') Munta (Gerard Roigé, 85'), Joel Coch (Virgili, 79') José Ramón, Artur Gòdia, Gallego, Massana, Bertomeu, Guiu i Ivan Cristino.Gol:

1 – 0, 1', Domi BerlangaÀrbitre: Picazo Hernández, bastant discret. Va ensenyar targeta groga els santfeliuencs Alberto i Domi Berlanga; i als visitants José Ramón, Gallego i Gerard Roigé.


Quadern de notes:

- Fins i tot en dies de no gaire bon futbol el Santfeliuenc sap sumar a Les Grases. Aquest és un factor molt a tenir en compte..

- Tarda sensacional d'Óliver Sánchez que va fer tres aturades que donen tres punts.

- El jove Domi Berlanga es vol reivindicar i si ho fa amb gols encara més bé.

- Punt a punt, vers a vers com cantava el poeta. El Santfeliuenc suma 31 punts i mirem el futur amb un optimisme prudent.

- L'Ascó no aixeca el vol i comença a ficar-se en problemes. Els de Miguel Rubio han passat de campions a necessitar punts per no patir.


Roda de premsa

https://archive.org/details/Jor26AndresAsco

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat