Últimas noticias

Un punt molt valuós


Un gran punt. El Santfeliuenc va saber patir, va saber resistir i va acabar tenint capacitat de reacció per respondre en només un minut al gol penedesenc en un partit entretingut i que palesa un cop més que els blanc-i-blaus han adquirit el punt de maduresa necessari per competir durant noranta minuts i contra rivals qualificats. Ara és obligat fer bo aquest punt superant el proper dimecres (20 hores) al Figueres. L'afició ha de respondre perquè amb el compromís de tothom la permanència és cada vegada més a prop.

FC VILAFRANCA 1 (SANTI TRIGUERO, 72') ... SANTFELIUENC FC 1 (DAVID TORO, 73')

ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Un gran punt. El Santfeliuenc va saber patir, va saber resistir i va acabar tenint capacitat de reacció per respondre en només un minut al gol penedesenc en un partit entretingut i que palesa un cop més que els blanc-i-blaus han adquirit el punt de maduresa necessari per competir durant noranta minuts i contra rivals qualificats. Ara és obligat fer bo aquest punt superant el proper dimecres (20 hores) al Figueres. L'afició ha de respondre perquè amb el compromís de tothom la permanència és cada vegada més a prop.


El Santfeliuenc va sortir tan bé i tan desimbolt a l'estadi vilafranquí que al minut 6 va acaronar el gol. En una acció de combinació que va néixer en Joserra, va continuar mitjançant Álex Bolaños i que va acabar a les cames d'un Èdgar Mayor que va trencar el fora de joc i es va plantar sol davant Miguel. El desenllaç, però, no va ser rodó ja que la rematada excessivament tímida de l'esquerrà blanc-i-blau es va perdre a pocs centímetres de la porteria. Una grandíssima ocasió que va fer que Èdgar es lamentés durant alguns minuts.El Vilafranca va mirar de despendre's de la pressió santfeliuenca però mai es va trobar còmode. Als primers minuts només una centada tancada de Guti va inquietar Óliver. Les millors accions de la primera part naixerien de les cames del mestre Álex Bolaños. Primer en una assistència a Èdgar un pèl forçada i després en una cursa de seixanta metres en què va sortejar-hi tots els adversaris per bé que la centrada final va acabar a les mans de Miguel en dues accions. Els d'Andrés González marxaven als vestidors amb la convicció raonada que era possible puntar al feu del segon classificat.

La represa va marcar un punt d'inflexió en l'ebullició del joc local. El Vilafranca va sortir com una allau descontrolada i va posar setge la porteria durant quinze angoixants minuts. Al minut 48 Víctor Oribe sorprenia tothom amb un xut ajustat al costat dret de la porteria d'Óliver que es va estavellar de manera suau al pal. Al minut 52 Gestí, un malson per banda dreta, va centrar molt tancat i el davanter Guti rematava a constrapeu una pilota que va marxar una mica desviada. I al minut 55 de nou Gestí ho provava per banda dreta i l'etern Santi Triguero rematava de cap ajustant massa una pilota que es va pedre pel costat esquerre. Ara sí els quadribarrats estaven demostrant el perquè dels seus magnífics resultats.

Andrés González se la juga amb el trident

Andrés González es va voler espolsar el domini penedesenc i ho va fer amb la gosadia de donar entrada Quiles i el reaparegut David Toro, i finalment el mateix Guille Sarmiento. Al minut 65 Álex Bolaños va assistir Domi Berlanga en una acció clara que fou anul·lada per un discutible fora de joc. El Vilafranca, però, no s'oblidava que la seva lletra aquesta temporada és la V de victòria. A cop de burxada els quadribarrats van tornar a fer recular els santfeliuencs a la cova de l'àrea. Tres llançaments de córner anunciaven el perill. I al minut 72 el gol. En l'enèsima centrada local, el veterà Santi Triguero deixava sortir a passejar la bota per connectar una rematada tèbia però enverinada que plorant, plorant i demanant perdó guanyava les xarxes per fer explotar l'estadi. El seu quinzè gol de la temporada i el tercer que li fa enguany als blanc-i-blaus. El Santfeliuenc, però, no va defallir i va concedir-li seixanta segons d'il·lusió als locals. Una magnífica assistència de Quiles no la va desaprofitar l'imparable David Toro que en els quinze dies de baixa no s'ha oblidat que la millor vitamina reparadora és la del gol. Empat i sant tornem-hi que no ha estat res! El gol va baixar dels núvols els locals que, tanmateix, van seguir persistint. I la més clara la van tenir al minut 82 en un xut creuat de Santi Triguero que ens va obligar a creuar els dits esbufegar. Al Santfe en els instants finals li va faltar tenir un domini més gran de la possessió per tal d'aporfitar el joc ofensiu del trident. Al final, empat en un bon partit i entre dos litigants ambiciosos.


Un punt que cal valorar de manera excel·lent a poques hores de la finalíssima del proper dimecres contra el Figueres. Una victòria contra els empordanesos aplanaria moltíssim el camí de la permanència.


FC Vilafranca: Miguel Ramos, Durán, Éric Via, Fontanils, Joan Castillo, Illescas, Gestí (Bernat, 88'), Víctor Oribe, Guti (Ayala, 67'), Boira (Bueno, 74') i Santi Triguero.

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Dani Ortiz, Pere, Alberto, Joserra (David Toro, 69'), Èdgar Mayor (Guille Sarmiento, 83'), Álex Bolaños, Domi Berlanga, Imanol i Faura (Quiles, 63').


Gols: 1- 0, Santi Triguero, 72' 1 - 1, David Toro, 73'

Àrbitre: Garcia Fuster, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Boira i Duran; i als santfeliuencs Joserra, Álex Bolaños, Alberto i Imanol.

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no li va perdre la cara en cap moment un dels millors Vilafranca de Tercera Divisió. Un Santfe cada cop més madur però que ha de seguir treballant amb la il·lusió d'arribar el més abans possible a traspassar la línia de la permanència.

- L'equip va demostrar capacitat de reacció en un escenari molt difícil. David Toro va necessitar quatre minuts per rescatar un punt de tast molt dolç.

- El Vilafranca d'Iván Moreno va fer una segona part molt completa però no va saber traduir les molt bones ocasions en gol. Els quadribarrats lluitaran fins al final per jugar el primer Play Off a Segona B.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat