PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfeliuenc necessita puntuar contra un Gavà embalat

 

Potser el partit més difícil. El Santfeliuenc mirarà de puntuar a la Bòbila contra un rival, el Gavà, que ha posat la cinquena marxa i va embalat camí del play off d'ascens a Segona B. Els blaugrana han sumat 18 punts consecutius i amb l'arribada al mercat d'hivern dels davanters David Jiménez (Badalona) i Boris Garrós (L'Hospitalet) han fet un salt de qualitat ofensiu que els converteix en clars aspirants a la promoció. El Santfeliuenc, per la seva banda, mirarà de rescabalar els tres punts que van volar de Les Grases en un desgraciat matx contra el Figueres. Malgrat que el descens federatiu queda a hores d'ara a set punts -per bé que el Rubí i el Morell tenen el seu partit pendent- no podem negligir que els hipotètics descensos compensats de Segona B a Tercera arrossegaran algun equip més. No val a badar i cal patir menys que el curs passat.

 

GAVÀ CF ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL LA BÒBILA

JORNADA: 29

DIUMENGE 6 MARÇ

HORA:

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @CFGava_oficial, @havokcfgava

TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

 

Potser el partit més difícil. El Santfeliuenc mirarà de puntuar a la Bòbila contra un rival, el Gavà, que ha posat la cinquena marxa i va embalat camí del play off d'ascens a Segona B. Els blaugrana han sumat 18 punts consecutius i amb l'arribada al mercat d'hivern dels davanters David Jiménez (Badalona) i Boris Garrós (L'Hospitalet) han fet un salt de qualitat ofensiu que els converteix en clars aspirants a la promoció. El Santfeliuenc, per la seva banda, mirarà de rescabalar els tres punts que van volar de Les Grases en un desgraciat matx contra el Figueres. Malgrat que el descens federatiu queda a hores d'ara a set punts -per bé que el Rubí i el Morell tenen el seu partit pendent- no podem negligir que els hipotètics descensos compensats de Segona B a Tercera arrossegaran algun equip més. No val a badar i cal patir menys que el curs passat.

 

Desencitats. Així ens vam quedar el passat dimecres minuts després de la derrota inesperada contra el Figueres i al fortí de Les Grases. I més, quan l'equip estava en plena línia ascendent després de superar l'Ascó i esgarrapar un valuós punt a Vilafranca. Però ara cal fer taula rasa i concentrar-se en un dels duels clàssics al Baix Llobregat. El Santfeliuenc, per cert, no perd a Gavà des del 18 d'abril de 1993, i les dues visites com a equip de Tercera Divisió s'han saldat amb còmodes victòries. També cal dir que en les últimes dues dècades tots dos equips van seguir trajectòries molt diferents que no van confluir fins l'any 2013.

Andrés González confia en la reacció dels seus futbolistes per donar la sorpresa a la Bòbila i fer un pas important de cara a la permanència. Els blanc-i-blaus no podran disposar de Dani Maldonado.

 

L'equip necessita un cop més el suport de l'afició

Un atractiu Gavà-Santfe ha de ser motiu suficient perquè l'afició es mobilitzi i viatgi a la ciutat veïna. Malgrat les dificultats que plantejarà l'adversari, estem convençuts que els d'Andrés González lluitaran amb molta convicció pels tres punts. I si no podeu viatjar-hi, recordeu que Ràdio Sant Feliu i SantfeTV us ho serviran en directe.


El Gavà busca de nou la segona B

El Gavà sembla disposat a fer més vius que mai el seus millors moments a Segona B. El club que presideix Manuel Maniega vol l'ascens per garantir-ne el futur. I amb aquesta premissa està treballant Juanma Pons, un entrenador ambiciós que la temporada passada es va fer càrrec de l'equip arran la destitució d'Albert Poch. Una plnatilla de qualitat que combina experiència i joventut, i que s'ha convertit en un clar aspirant a la promoció. Les incorporacions al mercat d'hivern de Marco (Lorca), Boris (L'Hospitalet) i David Jiménez (Badalona) han reblat el clau d'un equip que busca el retorn a Segona B. Pons no podrá disposar del sancionat Marco ni del lesionat Álex Cano.


Què va passar a l'últim Gavà-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 21 (25-01-2015)
Gavà 1 (Dani Hernández, 87') - Santfeliuenc 3 (David Toro, 37', Josele, 44' i Cano, 84')

Please reload