Últimas noticias

Guanyar, guanyar, guanyar....


El partit més important. Per molt que recorrem al tòpic, el Santfeliuenc té per endavant noranta minuts cabdals per al seu futur a Tercera Divisió. Una victòria contra els maresmencs suposaria veure el futur amb educada esperança; una derrota, faria saltar totes les alarmes. Per tot plegat l'afició ha de ser el factor decisiu per ajudar uns futbolistes que, com el club, s'estan jugant moltíssim. El Masnou, cuer amb 22 punts, viatjarà a Sant Feliu amb renovada il·lusió després de guanyar al Júpiter. L'equip que entrena José Miguel Ibarra, recanvi domèstic de Miguel López, va tallar una ratxa de deu jonades sense guanyar.

SANTFELIUENC FC ... CD MASNOU

ÀRBITRE: ÁLEX VICENTE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 30

DISSABTE 12 DE MARÇ

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @RadioRadio_SantFeliu, @Cdmasnou

TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El partit més important. Per molt que recorrem al tòpic, el Santfeliuenc té per endavant noranta minuts cabdals per al seu futur a Tercera Divisió. Una victòria contra els maresmencs suposaria veure el futur amb educada esperança; una derrota, faria saltar totes les alarmes. Per tot plegat l'afició ha de ser el factor decisiu per ajudar uns futbolistes que, com el club, s'estan jugant moltíssim. El Masnou, cuer amb 22 punts, viatjarà a Sant Feliu amb renovada il·lusió després de guanyar al Júpiter. L'equip que entrena José Miguel Ibarra, recanvi domèstic de Miguel López, va tallar una ratxa de deu jonades sense guanyar.

O caixa o faixa. El Santfeliuenc se la juga contra el cuer en una final decisiva per al futur. Està clar que una victòria no ens donaria la permanència, ni una derrota ens condemnaria ni de bon tros, però el que sí és ben cert que el resultat marcarà molt les properes jornades i la forma de gestionar-les.

Andrés González ha mirat de conscienciar el grup de la importància dels punts i de l'obligació de continuar fent de Les Grases un fortí. L'entrenador del Santfeliuenc disposarà de tota la plantilla, amb els dubtes per resoldre fins a última hora de Dani Maldonado i Adri Peña.

Màxim suport

El Santfeliuenc necessita Les Grases a vessar. Per axiò tot el club fa una crida perquè aquest dissabte el feu blanc-i-blau sigui una olla a pressió. Els punts són més necessaris que mai en aquest tram final tan emocionant i que ha se suposar la permanència un més en la categoria de bronze del futbol espanyol.

El Masnou busca alleujar la situació

Fa menys de dues setmanes Miguel López, un dels clàssics de les banquetes de Tercera, deia adéu un equip que, amb 22 punts, és cuer i es troba a vuit punts de la permanència que marca el Terrassa. López es va acomiadar d'un equip que sumava 10 jornades sense guanyar. El seu substitut, Juan Ignacio Ibarra, un tècnic de la casa que ocupava la banqueta del juvenil com a segon entrenador, ha servit de revulsiu ja que la seva estrena va ser propícia: els masnovins es van imposar al Júpiter (2-1). Roger Matamala (Palamós), Ferri Vega (Prat), Gacundo Tealde (Canadian), Castillo (Sants) han estat les cares noves del mercat d'hivern en un conjunt que ha patit baixes significatives: Rafa Leva, Èdgar Mayor, Samper, Ferran Alabau o la més recent de Juanma, que ha buscat fortuna a terres letones (FK Riga). Ibarra no podrà disposar a Les Grases del porter Pociello ni del mig Sebas.

Què va passar a l'últim Santfe-Masnou?

Tercera Divisió, temporada 2014-2015

Jornada 9 (18-10-2014)

Santfeliuenc 2 (Maldonado, 16' i Iván Peralta, 61') - Masnou 3 (Jonathan Toledo, 3'; Ñito, 69' i Ñito, 80')

#primerequipo #terceradivisión #temporada201516 #previa #cdmasnou #grupov

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat