Últimas noticias

Un punt per recuperar bones sensacions


Un punt que quantitativament sap a poc però que qualitativament pot ser molt preuat. El Santfeliuenc va arriscar molt més que un Palamós desdibuixat que gairebé no va inquietar la porteria del reaparegut Santi. Éric Pacheco i Maldonado van tenir les millors ocasions. Als blanc-i-blaus, però, els va faltar més atreviment i convicció per traduir a l'àrea palamosina les bones intencions. Els locals van jugar la meitat de la segona part amb un jugador menys per l'expulsió del central Cano. Un punt més en una jornada amb poques variacions a la part baixa. El futbol tornarà a Les Grases el 3 d'abril amb un Santfe-Júpiter on sumar tres punts és una qüestió de supervivència

PALAMÓS CF 0 ... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESTADI MUNICIPAL PALAMÓS COSTA BRAVA

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Un punt que quantitativament sap a poc però que qualitativament pot ser molt preuat. El Santfeliuenc va arriscar molt més que un Palamós desdibuixat que gairebé no va inquietar la porteria del reaparegut Santi. Éric Pacheco i Maldonado van tenir les millors ocasions. Als blanc-i-blaus, però, els va faltar més atreviment i convicció per traduir a l'àrea palamosina les bones intencions. Els locals van jugar la meitat de la segona part amb un jugador menys per l'expulsió del central Cano. Un punt més en una jornada amb poques variacions a la part baixa. El futbol tornarà a Les Grases el 3 d'abril amb un Santfe-Júpiter on sumar tres punts és una qüestió de supervivència


El Santfeliuenc va saltar a la gespa del Municipal palamosí fet una fúria. Al minut 1 un llançament potent de David Toro des de la frontal de l'àrea va impactar al cos d'un defensa empordanès, i al tercer minut Joserra ho provava en una falta molt ben col·locada que va aturar amb problemes el veterà Joan Bayona. Els blanc-i-blaus volien tancar la ferida del passat i reivindicar-se amb convicció. El Palamós, amb problemes per entrar en joc, es limitava a accions aïllades per banda esquerra mitjançant Iván peró amp poc perill per al retornat Santi. Només un parell d'accions de certa intranquil·litat van obligar intervenir uns atents Alberto i Víctor Márquez. Amb molta comoditat al mig del camp, el Santfeliuenc mirava de trenar jugades llargues. Dues de molt bones van néixer en Carles Tena i David Toro respectivament. La primera va acabar en falta sense conseqüències i a la segona li va faltar continuïtat a l'àrea. La millor per al Santfeliuenc va ser per a Éric Pacheco quan el temps agonitzava. El guerrer extrem blanc-i-blau es va fer amb una pilota en llarg però la seva rematada un pèl lateral va sortir excessivament desviada. Empat i deures morals superats als primers 45 minuts.


La represa va mantenir un guió semblant. El Palamós va voler començar pressionant en atac però amb poca solidesa. I el Santfeliuenc va respondre amb l'ocasió més clara quan Dani Maldonado va recollir una assistència d'Éric Pacheco, va retallar amb brillantor un defensa i la seva rematada rasa va topar amb les cames de Bayona quan l'expedició blanc-i-blava ja mig celebrava el gol. El Palamós va mirar d'augmentar el ritme però sempre a còpia d'atzagaiades poc embastades. Joserra al minut 58 ho va tornar a provar a pilota aturada en un llançament que podria haver donat un ensurt a Bayona després de fregar a la tanca defensiva. L'expulsió del local Cano al minut 66, per falta comesa a Carles Tena, obria el partit a un desenllaç deferent. I malgrat que els d'Andrés Gonzalez va insistir mitjançant Éric Pacheco, Carles Tena, David Toro i a les acaballes amb Domi Berlanga no va tenir prou convicció per aconseguir un gol que hauria significat un gran pas endavant. Al final, vam haver de conformar-nos amb un empat, certament notable, però empeltat d'un regust amarg i amb la sensació evident que havíem estat molt més a prop dels tres punts que no pas els locals.


Palamós CF: Bayona, Herrera, Cano, Ayala, Subi, Matamala, Aleix Feixas, Barrera (Lladó, 70'), Agi, Medina (Pastor, 67') i Iván (Makaay, 75').

Santfeliuenc FC: Santi, Víctor Márquez (Domi Berlanga, 82'), Dani Ortiz, Pere, Alberto, Joserra, Maldonado (Faura, 66'), Álex Bolaños, David Toro, Tena i Éric Pacheco (Mata, 75').


Àrbitre: Díaz Díaz, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Herrera, Cano i Agi; i als santfeliuencs Víctor Márquez, Joserra, Álex Bolaños i Éric Pacheco. Va expulsar per doble targeta groga Cano (66').

Incidències: es va fer un minut de silencia en memòria de Santiago Margarit, el tercer futbolista que més cops ha vestit la samarreta groga i blava. Quadern de notes:

- Un estimulant Santfeliuenc va recuperar sensacions. Un bon exercici d'estil que ara de tenir continuïtat en dos partits vitals: Júpiter i Morell. Els sis punts són una necessitat.

- Santi va tornar a la porteria i amb la nota alta de deixar la porteria a zero.

- Set finals i molta emoció a la part calenta de la classificació. El Terrassa i el Rubí van demostrar que seran rivals molt durs en el tram final.

- El Palamós segueix sense encadenar dues victòries, i a més mai no va superar el Santfeliuenc.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat