gif-18_19.gif

Últimas noticias

L'enèsima final. Ens la juguem a Granollers!


No s'hi val a badar. El Santfeliuenc afronta la recta final de la lliga amb la primera de les cinc finals d'un calendari tan apassionant com exigent i on caldrà l'esforç i la suma de tothom: jugadors, afició, ciutat... En definitiva i des d'avui, trenta dies de passió en una temporada molt especial per les celebracions del 110 aniversari i que el proper divendres tindrà l'acte central amb la presentació del llibre dels cent deu anys d'història. Per la seva banda, el Granollers arriba a la jornada 34 assetjat per la por del descens i havent sumat només 3 dels últims 33 punts. Els vallesans han tirat pel dret ja que han rellevat el seu entrenador Albert Garcia per Antonio Hidalgo.

EC GRANOLLERS ... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: SERGIO GUIJARRO ÁLVAREZ (DELEGACIO TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL CARRER GIRONA

JORNADA: 34

DIUMENGE 17 D'ABRIL

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, Ràdio Granollers, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @ecgranollers

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 21 GRAUS


No s'hi val a badar. El Santfeliuenc afronta la recta final de la lliga amb la primera de les cinc finals d'un calendari tan apassionant com exigent i on caldrà l'esforç i la suma de tothom: jugadors, afició, ciutat... En definitiva i des d'avui, trenta dies de passió en una temporada molt especial per les celebracions del 110 aniversari i que el proper divendres tindrà l'acte central amb la presentació del llibre dels cent deu anys d'història. Per la seva banda, el Granollers arriba a la jornada 34 assetjat per la por del descens i havent sumat només 3 dels últims 33 punts. Els vallesans han tirat pel dret ja que han rellevat el seu entrenador Albert Garcia per Antonio Hidalgo.


Una nova final. El Santfeliuenc necessita no marxar de buit de la capital del Vallès Oriental per seguir creixent a la classificació i posar tota la terra de per mig possible amb les cinc darreres posicions. Andrés González disposa de la plantilla en ple per afrontar un duel que en cas de victòria suposaria fer un pas endavant si no definitiu sí d'una importància cabdal. Tothom està molt confiat en què Granollers sigui la pista d'enlairament per al somni de la permanència després d'encadenar una ratxa de resultats molt positiva.

Santfe TV i Ràdio Sant Feliu en directe

La directiva del Santfeliuenc Futbol Club ha fet una crida perquè siguin molts els aficionats que acompanyin l'equip en un duel tan i tan important. En tot cas, recordeu que podreu seguir en directe el partit a través de SantfeTV i Ràdio Sant Feliu que en aquesta ocasió faran retransmissió conjunta.

El Granollers viu una situació inexplicable i debut d'Antonio Hidalgo a la banqueta

Del tot inexplicable. El Granollers ha passat en tres mesos de somiar per la promoció a sentir el terror del descens en l'any del retorn a categoria nacional. Una plaga de lesions ha llastat un conjunt que s'havia reforçat molt bé -Carlos Cano, Ferran Vila, Ortega, Aitor Torres, Pedro Bilbao...- però que ha vist com en els darrers 10 partits només ha sumat només tres punts. Aquesta circumstància ha obligat la directiva a prendre decisions que han suposat el relleu a la banqueta d'Albert Garcia per Antonio Hidalgo. Hidalgo, ex futbolista de passat recent al futbol professional, tindrà a les seves mans el repte de salvar un equip que aquest diumenge no podrà disposar del sancionat Ramón Suárez ni dels lesionats Roger Martínez i Álex Gil.

Què va passar a l'últim Granollers-Santfeliuenc? No hi ha consignat cap partit en competició oficial.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat