Últimas noticias

Final... totalAra a mai. El Santfeliuenc té per endavant noranta minuts tatuats a vida o mort. Després de la derrota de Granollers i amb els resultats de la jornada anterior i la d'aquesta els blanc-i-blaus estan més obligats que mai a sumar tres punts. El rival, un dels equips més prestigiosos del futbol català, també s'hi juga molt. Un duel de morro dur que pot marcar el desenllaç de la lliga per a uns i altres. L'afició de Sant Feliu no pot fallar i aprofitant la jornada de portes obertes per a residents ha d'omplir Les Grases. Els egarencs han demanat dues-centes entrades.


SANTFELIUENC FC ... TERRASSA FC

ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 35

DIUMENGE 24 D'ABRIL

PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, Lavozdelterrassa, Terrassa Digital, @TerrassaFC

TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Ara a mai. El Santfeliuenc té per endavant noranta minuts tatuats a vida o mort. Després de la derrota de Granollers i amb els resultats de la jornada anterior i la d'aquesta els blanc-i-blaus estan més obligats que mai a sumar tres punts. El rival, un dels equips més prestigiosos del futbol català, també s'hi juga molt. Un duel de morro dur que pot marcar el desenllaç de la lliga per a uns i altres. L'afició de Sant Feliu no pot fallar i aprofitant la jornada de portes obertes per a residents ha d'omplir Les Grases. Els egarencs han demanat dues-centes entrades.


El Santfeliuenc ha preparat de manera detallada i conscient la final contra el Terrassa. I és que els santfeliuencs estan obligats a sumar tres punts en un dels partits més importants de la temporada, i un dels partits que marcaran el destí dels blanc-i-blaus a Tercera Divisió. Andrés González té a la seva disposició tota la plantilla.

Crida a tot Sant Feliu

L'afició de Sant Feliu ha d'omplir Les Grases. Per posar-s'ho fàcil la directiva ha decretat el partit de portes obertes per a tots els residents a Sant Feliu. Ara més que mai val la pena posar-hi un granet de sorra per no perdre el que tants anys ens ha costat assolir.

El Terrassa buscarà sumar

De la mà de Toni Rodríguez el Terrassa sembla haver reaccionat i arribarà a Sant Feliu havent encadenat cinc jornades sense perdre. Un dels grans del futbol català que darrerament ha estat més ocupat d'aspectes extraesportives. Ara, quan sembla que les aigües baixen més tranquil·les, els vermells buscaran salvar la categoria i pensar en reptes més ambiciosos per a la propera temporada. Una bona plantilla que del mig del camp en endavant atresora un notable poder. Toni Rodríguez no podrà disposar dels sancionats Marc Burgos, Samper, Xavi Boniquet i Joan Grasa.

Què va passar a l'últim Santfe-Terrassa? Tercera Divisió, jornada 25 (21-02-2015) Santfeliuenc 2 (Cano, 65' i Josele, 87') Terrassa FC 3 (Batanero, 53'; Pere Segarra, 89 i Gallego, 94')

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat