gif-18_19.gif

Últimas noticias

La Tercera 2016-2017 ja coneix 18 equips


La Tercera 2016-2017 va prenent cos. Amb els descensos del Pobla de Mafumet i de l'Olot, l'acabament del somni de l'ascens per a l'Europa i el Vilafranca, i els retorns del Castelldefels i el Vilassar de Mar la Tercera ja té 18 propietaris. Manquen per conèixer dos equips. Un sortirà de la promoció d'ascens que disputaran La Jonquera i el Santboià; l'altre se'l repartiran o bé el Gavà si no puja o bé el Granollers si els del baix llobregatins són de Segona B el 26 de juny.

Castelldefels i Vilassar Mar signen un retorn ràpid

El pas per la Primera Catalana de la UE Castelldefels i la UE Vilassar Mar ha estat ràpid. Miki Carrillo ha aconseguit transformar la tristor de la temporada passada per l'alegria d'un ascens molt meritori si tenim en compte l'exigència que imposaven grans rivals com el Santboià, el Vilanova, el Balaguer o l'Igualada. I per a alegria del Santfeliuenc hem de subratllar que Jairo Conesa s'ha proclamat pitxitxi amb 29 gols. L'autor d'un dels gols més importants de la història del Santfeliuenc ha estat un dels artífexs del retorn a Tercera dels mariners. Un altre ex santfeliuenc, Iván Peralta, també ha pujat amb els grocs que jugaran per dotzena vegada a categoria nacional.

La UE Vilassar de Mar també celebra el seu reingrés a Tercera després de proclamar-se campió del grup I de Primera Catalana. Un grup marcat per la irregularitat i que no ha tingut un líder clar que imposés la seva hegemonia. Finalment l'equip que entrena Manel Moya ha estat el més "regular" i ha acabat amb 62 punts, suficients per deixar al segon, els fronterers de La Jonquera, a quatre punts. Els maresmencs jugaran per onzè cop a categoria nacional.

La Jonquera i el Santboià es jugaran la tercera plaça d'ascens

O caixa o faixa. Si fronterers i bermellons volen ser de Tercera no els quedarà més remei que buscar l'ascens al terreny de joc ja que l'eliminació de l'Europa i el Vilafranca exclou qualsevol opció per al perdedor. L'anada es disputarà a Les Forques de La Jonquera aquest diumenge a les 18 hores. La tornada es jugarà al Joan Baptista Milà de Sant Boi el diumenge 12 i també a les 18 hores. Per als baix llobregatins serà l'oportunitat del retorn a Tercera després de quedar-se a les portes la temporada passada. Per als fronterers, la possibilitat de jugar a categoria nacional per primera vegada.

La Tercera 2016-2017 gairebé definida

A manca de dues places per cobrir ja són divuit els equips que jugaran la propera temporada a Tercera Divisió: CF Pobla Mafumet, UE Olot, CE Europa, FC Vilafranca, CF Montañesa, CE Sabadell B, UE Sant Andreu, Cerdanyola Vallès FC, CE Júpiter, UE Figueres, FC Ascó, Palamós CF, Terrassa FC, CF Peralada, AEC Manlleu, Santfeliuenc FC, UE Castelldefels i UE Vilassar Mar.

#temporada201617 #terceradivisión #grupov #actualitat

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat