gif-18_19.gif

Últimas noticias

Dani Maldonado i Dani Ortiz, els primers renovats en el Santfe 2016-2017


El projecte 2016-2017 ja té dos inquilins. Dani Ortiz i Dani Maldonado seran part del Santfe de Tercera una temporada més. Per la seva banda, Joan Matabosch "Mata" s'acomiada del club després de dues temporades.

Dani Ortiz, un "veterà" de 24 anys

Dani Ortiz s'està convertint en un imprescindible del Santfe. Amb la renovació signada serà la sisena temporada de blanc-i-blaus, que es diu aviat si tenim present la seva joventut. Una peça fonamental en la defensa tant a Primera Catalana com a Tercera.

Dani Maldonado, la novena

Maldonado porta camí de convertir-se en un dels grans referents del Santfeliuenc. Amb 26 anys signa la novena temporada consecutiva i hi ha viscut tota la trajectòria meteòrica des de Preferent fins a Tercera Divisió. El noi de la casa, un dels jugadors més carismàtics, tornarà a enganxar l'afició amb les seves incursions per banda.

Joan Mata, adéu a dues temporades

Qui no continuarà de blanc-i-blau és Mata. El jove lateral s'acomiada després de dues temporades en què ha demostrat una professionalitat admirable i un compromís incontestable. Un gran futbolista d'equip i una excel·lent persona a qui desitgem tota la sort del món perquè la mereix.

#renovacions #temporada201516 #temporada201617 #primerequipo #danielmaldonado #DaniOrtiz #JuanMata #terceradivisión #grupov

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat