gif-18_19.gif

Últimas noticias

El Santfeliuenc fitxa el porter Álex Rodríguez i al lateral Éric Ruiz

Doble incorporació. El Santfeliuenc ha tancar els fitxatges del porter Álex Rodríguez (Fundació Atlètic Vilafranca) i al lateral dret Éric Ruiz (Prat), Dues cares noves que eleven a vuit la xifra de fitxatges.


El porter sitgetà de 24 anys Álex Rodríguez competirà amb Toni Casamayor per a la propietat de la porteria. Álex procedeix de la Fundació Atlètic Vilafranca, si bé la temporada 2014-2015 va ser porter del Vilafranca FC. El Sitges i el Ribes han estat altres dos clubs en la seva trajectòria d'un porter dotat de grans reflexos.


Éric Ruiz Rubio, un altre pratenc ascensor, compartirà amb Victor Márquez el lateral dret blanc-i-blau. Éric, una de les perles del planter potablava, va néixer el 19 de maig del 1995 i el 29 de maig passat va aconseguir la seva primera gran fita amb l'ascens del Prat a Segona B. Es tracta d'un lateral dretà molt consistent amb una gran capacitat per a l'elaboració i la contenció.


Tots dos van ser presentats ahir a les oficines de Les Grases amb la companyia del president Alberto Prieto i de l'entrenador Andrés González.


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat