Bon joc però sense gol


No ens cansem de dir-ho, el Santfeliuenc 2016-2017 fa molt bona pinta, juga bé, exhibeix detalls de qualitat i es nota que serà un equip competitiu, però en aquests quatre partits ha posat en relleu que el seu taló d'Aquil·les és el gol. Aquest dimecres ho va tornar a posar de manifest davant el Cerdanyola. Els visitants es van avançar al minut 28 mitjançant un xut llunyà d'Álex Torres i els blanc-i-blaus, tot i que ho van intentar, no van poder superar l'ex santfeliuenc Óliver que es va erigir en un dels millors jugadors dels vallesans.

Santfeliuenc i Cerdanyola, dos equips amb trajectòries recents similars, es van trobar a Les Grases en altre partit de pretemporada que va resultar entretingut i on els porters van imposar la seva llei. Fins al minut 18 cap equip va trepitjar l'àrea contrària. El primer va ser el davanter a prova Jonatan que no va encertar amb la seva rematada quan havia superat a la defensa. Vuit minuts més tard un cop de cap de Dani Ortiz a centrada de Joserra va donar el segon avís. Tanmateix els vallesans en la primera arribada clara no van perdonar. Un xut col·locat i llunyà d'Álex Torres va superar Álex Rodríguez. Els d'Andrés González podrien haver equilibrat el marcador si Jonatan no hagués desaprofitat una assistència de Sergio Morgado a la frontera de l'àrea petita. Óliver es va mostrar molt atent. Abans del descans els visitants van gaudir d'un parell d'oportunitats però Álex les va resoldre bé.

A la segona part el Santfeliuenc va sortir més desimbolt per bé que el visitant Oriol Molins al minut 47 va desaprofitar un gol mig fet. Toni Casamayor va demostrar reflexos i rapidesa en la resposta. La participació de l'ex pratent Éric Ruiz per les bandes va intensificar la intensitat. Però una i altra vegada els santfeliuencs van ensopegar amb les bones accions d'Óliver que ho va aturar tot, fins i tot en una acció en què el públic va reclamar gol però on la pilota es va quedar entaforada a la ratlla de gol. Els visitants també van tenir les seves però Toni Casamayor les va aturar totes.

Amb independència del resultat, el Santfeliuenc evidencia bons detalls i capacitats. És un estudiant aplicat i amb marge de creixement. Ara bé, cal trencar la sequera golejadora que fins ara llasta l'equip en aquests primers dies d'una temporada que serà molt llarga i pregonament exigent.

El proper, a Sant Boi

Cap de setmana amb doble ració abans de la disputa de la Copa del Baix Llobegat (11 d'agost). El Santfeliuenc visitarà aquest dissabte el Joan Baptista Milà (19 hores) per enfrontar-se el Santboià. I diumenge el rival serà el juvenil de Divisió d'Honor del Cornellà (Nou Municipal de Cornellà, 19 hores).

Santfeliuenc FC: Álex, Víctor Márquez, Jaume Duran, Dani Ortiz, Cuadras, Joserra, Maldonado, Samu, Jonatan, Romo i Morgado. També van jugar: Toni Casamayor, Éric, Alberto, Tena, Jaime Fuentes, Ferri, Alberto Sanz, Patxi i Charly Ruiz.

Cerdanyola CF: Óliver, Pitu, Víctor, Álex Torres, Óscar Peña, Juli, Gueri, Marc Fernández, Javi Sánchez, Oriol Molins i Jonatan Collado. També van jugar: Aitor Torres, Aitor Pérez, Valderas, Jota, Francis, Toni i Raúl.

Gol:

0 - 1, Álex Torres, 28'

Àrbitre: Moreno Villaécija, sense contingències. Va amonestar Romo i va expulsar Albert Cuadras (74'). Cuadras va tallar en falta una contra visitant.

Incidències: al voltant de 150 espectadors a Les Grases en tarda vespre calorosa i humida.

#primerequipo #cerdanyolafc #pretemporada #temporada201617