PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Comença l'espectacle (Les Grases, 20.15 hores)

20 Aug 2016

 

104 dies d'espera. El Santfeliuenc inicia el quart periple a Tercera Divisió i per primera vegada ho farà al costat de l'afició. I és que des del 8 de maig no veiem futbol de Tercera a Sant Feliu. Una bona oportunitat en aquest estiu Olímpic, perquè la ciutat respongui i malgrat les dates Les Grases presenti un magnífic aspecte i siguin molt els que decideixin fer-se socis d'un dels millors projectes de l'esport local. El debut no serà gens fàcil ja que arriba a Les Grases un reforçadíssim Peralada, l'últim rival de la temporada passada, que estrena filiació amb el Girona CF i de pas plantilla de luxe.

 

SANTFELIUENC FC - PERALADA CF

ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA 1

DISSABTE 20 D'AGOST

HORA: 20.15

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @CFPeralada

PREVISIÓ DE TEMPS: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 25 GRAUS

 

104 dies d'espera. El Santfeliuenc inicia el quart periple a Tercera Divisió i per primera vegada ho farà al costat de l'afició. I és que des del 8 de maig no veiem futbol de Tercera a Sant Feliu. Una bona oportunitat en aquest estiu Olímpic, perquè la ciutat respongui i malgrat les dates Les Grases presenti un magnífic aspecte i siguin molt els que decideixin fer-se socis d'un dels millors projectes de l'esport local. El debut no serà gens fàcil ja que arriba a Les Grases un reforçadíssim Peralada, l'últim rival de la temporada passada, que estrena filiació amb el Girona CF i de pas plantilla de luxe.

 

La vida és el temps que ens passa. I per al Santfeliuenc aquest 20 d'agost ens transporta a un 25 d'agost de fa tres anys quan al Xavi Ramon de Vilassar encetàvem la part emocionalment més intensa de la nostra més que centenària vida. Tres anys de Tercera Divisió, pocs ho podien imaginar! Però el passat és passat i ara cal mirar endavant per començar una temporada de profundes renovacions. I és que 14 cares noves donen forma a la nova plantilla blanc-i-blava. Una renovació obligada amb la voluntat objectiva i rotunda de consolidar un projecte que passa inexorablement per mantenir la categoria nacional per a Sant Feliu.

 

I aquest dissabte arrenquem la Tercera més difícil segons totes les opinions. Una Tercera que ha mogut molt el mercat i que ha inflat la qualitat de molts equips que aspiraran a l'ascens a Segona B. Potser aquesta no serà la nostra guerra però del que sí estem convençuts i ho veurem des de la primera jornada és que el Santfeliuenc 2016-2017 serà hipercompetitiu. Per al debut Andrés González no podrà disposar del sancionat Joserra -arrossega un partit de sanció la temporada passada- ni dels lesionats Éric Pacheco i Carlos Olmo. El tècnic santfeliuenc és conscient que els ampurdanesos presentaran una dura pugna ja que han format una plantilla molt competitiva.


Les taquilles obertes a les 19 hores

Les taquilles de Les Grases obriran a les 19 hores. Preguem per evitar cues que tots els socis arribin amb una mica de temps per gestionar els seus carnets i reserves.El Peralada més ambiciós de la mà del Girona CF

Estiu de revolució al futbol gironí. El Girona CF i el Peralada han signat un acord de filiació que tindrà una vigència de cinc anys. I l'arribada de l'equip gran de la província a Peralada ha transformat un equip que la temporada passava va haver d'esperar a l'última jornada per respirar. Curiosament només l'entrenador, Arnau Sala, continua del curs anterior. La resta, un equip radicalment nou en què es combien jugadors joves amb projecció amb veterans de molta qualitat. Sis fitxatges procedeixen de Segona B i destaca pel seu currículum l'ariet David Corominas, un rodamón del futbol. I una cara coneguda, Nacho Ruiz, que en el seu pas pel Santfeliuenc va deixar paleses les seves qualitats. En definitiva, la vida s'ha mogut molt a Peralada en poc temps i no seria agosarat titllar els xampanyers com un dels grans candidats a la zona noble.


El rival en dades
CF Peralada
Any de fundació: 1915
President: Josep Isern
Indumentàri: samarreta verd-i-blanca; pantaló negre
Estadi: Municipal
Aforament: 2.000 espectadors
Temporades a Tercera: 8
twitter: @CFPeralada

Plantilla:

Porters: Gianni (Europa), David Oliveros (Girona B) i Dani (juvenil)

Defenses: Pau Ribas (L'Escala), Chele (Terrassa), Vallho (Olot), Estellés (Sabadell B), Nacho Ruiz (Girona B), Pablo Carbonell (Alavés B) i Sergi Alamo (Girona B)

Migcampistes: Jorge Marta (Mallorca juvenil), Víctor Alonso (Atl Levante), Marc Carbó (Girona B), Djak Traoré (Olot), Keita Karamokoba (Recreativo Huelva), Xavi Boniquet (Terrassa) Javi Sánchez (Mallorca B)

Davanters: David Corominas (L'Hospitalet), David Serrano (Badalona) i Draman Konaré (Alcorcón B)

Què va passar a l'últim Santfe-Peralada?
Tercera Divisió, jornada 19 (3-01-2016)
Santfeliuenc 3 (Quiles, 18', Guille Sarmiento, 42' i Adri Ruiz, 87') - Peralada 0

Please reload