gif-18_19.gif

Últimas noticias

A la recerca de la tercera


El Santfeliuenc torna a Les Grases amb la moral elevada. Les dues victòries han revifat un projecte molt treballat i que aquest dissabte voldrà seguir creixent. El rival, el FC Ascó, ha iniciat amb Santi Castillejo a la banqueta un projecte que vol continuar buscant la part noble de la classificació. A partir d'aquest dissabte els socis podran adquirir els nous carnets de la temporada 2016-2017.

SANTFELIUENC FC - FC ASCÓ

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 5 HORA: 18

DISSABTE 17 DE SETEMBRE

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu i @fc_asco

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 18 GRAUS


El Santfeliuenc torna a Les Grases amb la moral elevada. Les dues victòries han revifat un projecte molt treballat i que aquest dissabte voldrà seguir creixent. El rival, el FC Ascó, ha iniciat amb Santi Castillejo a la banqueta un projecte que vol continuar buscant la part noble de la classificació. A partir d'aquest dissabte els socis podran adquirir els nous carnets de la temporada 2016-2017.


Tot llest per al retorn a Les Grases i en un bon moment. La doble victòria consecutiva ha enfilat la moral i qui més qui menys tothom pensa que acabar la jornada 5 amb 9 punts no és una utopia. Andrés González ha mirat de fer entendre els seus futbolistes que cal seguir aquesta línia però sense confiances ni eufòries transitòries. Els blanc-i-blaus recuperaran Joserra que podria debutar en aquesta lliga. I és que el gran capità i referent ha viscut una primera etapa de temporada entre cotons.

Alta del porter Roger Cabezas (Santa Eulàlia)

Roger Cabezas s'ha convertit en nou futbolista del Santfeliuenc. El porter. procedent del Santa Eulàlia, substitueix Álex Rodríguez que ha decidit emprendre una nova etapa.

Carnets a disposició dels socis

Els socis del Santfeliuenc podran adquirir des de dissabte els carnets de la quarta a Tercera a la taquilla. El club espera una gran resposta que recompensi el gran esforç dipositat per fer el Santfe més competitiu. La resposta de l'afició i el seu compromís seran claus per al futur.

FC Ascó, canvi de bandera i cara nova a la banqueta

Miguel Rubio va dir adéu a la banqueta asconenca després de completar un cicle de cinc anys en què els de la Ribera de l'Ebre van ser campions de Tercera (2014-2015) i van jugar la fase d'ascens a Segona B. L'arribada de Santi Castillejo ha garantit la configuració d'una plantilla competitiva que ha incorporat fins a quatre jugadors que procedeixen de Segona B: Sergi Masqué (Cornellà), Osado (L'Hospitalet) i els ex hospitalencs Héctor Rodríguez i Jonatan Toledo. I és que l'equip verd, un rival habitual en els darrers temps, parteix com un dels possibles candidats a presentar candidatura a tot. Les primeres jornades no han servit, però, per copsar plenament el poder dels de la Ribera de l'Ebre.

El Rival en dades Futbol Club Ascó Any de fundació: 2010 President: Miguel Pérez Indumentària: samarreta verda, pantaló blanc Estadi Municipal d'Ascó Aforament: 1.500 espectadors Temporades a Tercera: 5 Web: fcasco.com Twitter: @fc_asco Plantilla Porters: Sergi López i Sergi Fuertes

Defenses: Socias, José Ramón, Dani Argilaga, Héctor Rodríguez (L'Hospitalet), Riki (Reddis) i Pato (Morell)

Migcampistes: Gerard Roigé, Artur Godia, Barrufet (Amposta), Peke (Rapitenca) i Jean Marco (Villaralbo)

Davanters: Víctor Bertomeu, Andreu Guiu, Jordi Martí (Formentera), Sergi Masqué (Cornellà), Jonathan Toledo (L'Hospitalet) i Osado (L'Hospitalet).

Què va passar a l'últim Santfe-Ascó? Tercera Divisió, jornada 26 (20 febrer) Santfeliuenc 1 (Domi Berlanga, 1') - Ascó 0

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat