PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Un punt laboriós

18 Sep 2016

 

El Santfeliuenc va esgarrapar un punt molt laboriós. Els asconens es van avançar gràcies a un gol "fantasma" de Sergi Masqué al minut 13. Els blanc-i-blaus es van saber refer i picant molta pedra van restablir la igualtat mitjançant un gran gol de Charly Ruiz, que en una rematada precisa i ajustada va fer inútil l'estirada del porter. Abans, Dani Ortiz va veure com l'anul·laven un gol. El senyor Carrillo Vílchez va enervar l'afició amb dues decisions en sentit clarament contrari. Al tram final els visitants es van créixer però el Santfeliuenc va tirar de resistència i ofici per sumar un punt més en un inici de lliga exigent que l'ha enfrontat a quatre candidats a posicions d'honor.

 

SANTFELIUENC FC 1 (CHARLY RUIZ, 54') - FC ASCÓ 1 (SERGI MASQUÉ, 13')

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIO BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

 

El Santfeliuenc va esgarrapar un punt molt laboriós. Els asconens es van avançar gràcies a un gol "fantasma" de Sergi Masqué al minut 13. Els blanc-i-blaus es van saber refer i picant molta pedra van restablir la igualtat mitjançant un gran gol de Charly Ruiz, que en una rematada precisa i ajustada va fer inútil l'estirada del porter. Abans, Dani Ortiz va veure com l'anul·laven un gol. El senyor Carrillo Vílchez va enervar l'afició amb dues decisions en sentit clarament contrari. Al tram final els visitants es van créixer però el Santfeliuenc va tirar de resistència i ofici per sumar un punt més en un inici de lliga exigent que l'ha enfrontat a quatre candidats a posicions d'honor.

 

El Santfeliuenc i l'Ascó es va repartir els punts en un matx entretingut i amb alguna acció polèmica que va perjudicar als nostres. Els de la Ribera de l'Ebre es van avançar en la seva primera acció de perill al minut 13. Sergi Masqué va rematar a la frontera de l'àrea una pilota que l'àrbitre va considerar que havia superat la línia de gol en una decisió que no va agradar gens al públic.Quan es pren una decisió de tal volada cal estar-hi molt segur i veure-ho clar. Els blanc-i-blaus van mirar de refer-se i Dani Ortiz de cap a llançament de falta va fer arribar la pilota al fons de la xarxa al 26', però la jugada va quedar anul·lada per un discutit fora de joc que va aixecar un cop més les protestes de Les Grases. El Santfeliuenc no estava trobant una aliat en l'àrbitre.  El domini blanc-i-blau al tram final del primer acte no es va traduir en gol. Les bones i abrandades accions de l'associació Ferri, Éric Ruiz i Charly Ruiz en el joc per les bandes es va quedar sense rematadors. I per acabar-ho d'espatllar, el davanter Eric Zárate havia d'acomiadar-se ben aviat per molèsties a la part posterior de la cuixa.

A la represa, el Santfeliuenc va posar una marxa més i liderat per Charly Ruiz va assetjar amb convenciment la rereguarda asconenca. L'obstinació local va rebre premi al minut 54 en una treballada acció que va començar a les cames de Charly, va continuar Guille Sarmiento i va culminar en una rematada amb precisió de cirurgià del mateix Charly Ruiz que restablia amb la cama esquerra restablia un just equilibri. El Santfeliuenc, esperonat per una afició molt compromesa amb la causa, es va animar i durant alguns minuts va acaronar la possibilitat d'estampar el segon al marcador en una seqüència de 15  minuts de futbol elegant i atractiu que va deixar en evidència la defensa dels de Santi Castillejo. Tanmateix els d'Andrés González van pagar l'esforç i el domini va canviar nítidament de bàndol. L'Ascó es va fer amb elcontrol de la pilota i de la regió central del camp i durant un quart d'hora va encercar els locals. Guiu al minut 62 en una acció que va salvar de manera providencial Albert Cuadras a la frontissa de la línia de gol, i Bertomeu al 67' en una rematada creuada que va obligar Toni Casamayor a lluir-se van amenaçar de decantar la sort del partit. Els últims deu minuts van passar a ser un intercanvi de cops sense cap ocasió especialment clara.

 

Al final, just repartiment de punts per a dos equips que han començat la lliga amb vides paral·leles: dues victòries, dues derrotes i un empat.

 

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri (Éric Pacheco, 76'), Jaime Fuentes, Eric Zárate (Guille Sarmiento, 23'), Charly Ruiz (Joserra, 70') i Romo.

FC Ascó: Sergio López, Pato, Dani Argilaga, Socias, Héctor Rodríguez, Artur Gòdia, Jordi Martí (Riki, 87'), Barrufet (Bertomeu, 64'), Guiu (Peque, 78'), Sergi Masqué i Osado

 

Gols:

0 - 1, Sergi Masqué, 13'

1 - 1, Charly Ruiz, 54'

 

Àrbitre: Carrillo Vílchez, la seva actuació va ser irritant per al Santfeliuenc i de coloratura anticassolana. Va amonestar els santfeliuencs Cuadras i Ferri.

 

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc ha superat el Tourmalet de l'inici de lliga amb uns notables set punts. Un equip molt sòlid i fet amb molta consciència que ha de donar moltes alegries. Però no s'hi val a badar.

- El catedràtic Charly Ruiz va demostrar un bagatge riquíssim articulant el joc creatiu amb una obstinada vocació ofensiva.

- Els futbolistes d'Andrés González van tenir prou maduresa per rescabalar un punt que en altres circumstàncies s'hagués perdut.
- Dos clàssics del millor Santfe de tots els temps, Joserra i Éric Pacheco, van estrenar-se un cop superades les lesions.

- El nou Ascó de Santi Castillejos va ensenyar la seva qualitat però no va saber culminar un guió que se li havia posat de cara.

 

 

Galeria d'imatges per JaimePG

 

 

 

Please reload