gif-18_19.gif

Últimas noticias

Un punt que sap a poc


Una gran oportunitat perduda i la sensació compartida pels presents a Les Grases d'haver deixat de sumar dos punts en la jornada més propícia. El Santfeliuenc va deixar passar una gran oportunitat de derrotar per primera vegada a Tercera Divisió un Europa molt menor i anul·lat durant molts minuts pels santfeliuencs. Els blanc-i-blaus van ser superiors i al tram final van gaudir d'una sèrie d'ocasions molt clares. El pal i la bona actuació de Boison van impedir la derrota dels graciencs que no viuen un bon moment. Malgrat la sensació agredolça, cal reconèixer que aquest Santfeliuenc continua creixent i a poc que les peces s'acabin d'acoblar l'equip ha de freqüentar la part tranquil·la de la taula. I el proper dimecres, jornada intersetmanal a Vilassar de Mar (12.30 hores).


SANTFELIUENC FC 1 (ÉRIC PACHECO, 14') - CE EUROPA 1 (ABEL RITA, 64')

ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA VESPRE AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 20 GRAUS


Una gran oportunitat perduda i la sensació compartida pels presents a Les Grases d'haver deixat de sumar dos punts en la jornada més propícia. El Santfeliuenc va deixar passar una gran oportunitat de derrotar per primera vegada a Tercera Divisió un Europa molt menor i anul·lat durant molts minuts pels santfeliuencs. Els blanc-i-blaus van ser superiors i al tram final van gaudir d'una sèrie d'ocasions molt clares. El pal i la bona actuació de Boison van impedir la derrota dels graciencs que no viuen un bon moment. Malgrat la sensació agredolça, cal reconèixer que aquest Santfeliuenc continua creixent i a poc que les peces s'acabin d'acoblar l'equip ha de freqüentar la part tranquil·la de la taula. I el proper dimecres, jornada intersetmanal a Vilassar de Mar (12.30 hores).


Tot i que l'Europa va començar dominant el Santfeliuenc va colpejar primer. Una gran acció per banda dreta de Carles Tena la va culminar Éric Pacheco amb un cop de cap que va dibuixar una magnífica trajectòria parabòlica. El gol va donar confiança als d'Andrés González que sense prodigar-se amb excessiu perill a l'àrea europeista sí van tenir el domini de la pilota, i per les bandes les accions combinatives entre Maldonado i Víctor Márquez van despullar les precarietats defensives visitants. Els escapulats acusaven el gol i el seu inici erràtic a la lliga, i consumia minuts enmig d'una atonia preocupant. Eric Zárate amb dues rematades de cap molt intencionades va estar a punt de segellar el segon a l'electrònic abans de l'intermedi. L'ex jugador de l'Albacete comença a ensenyar part d'un arsenal que l'ha de fer una jugador determinant per al Santfe 2016-2017

A la represa l'Europa va mirar de reaccionar pressionant amb més intensitat la sortida de pilota de la defensa santfeliuenca. I al minut 64 va trobar un empat sorprenent quan Abel Rita va recollir una assistència de cap de Navarro. Un empat excessiu però que va encoratjar els escapulats que al minut 73 van desaprofitar una gran ocasió en una internada de Campoy que, a servei de Gonzalo, no va saber enviar la pilota a la xarxa. Curiosament aquesta oportunitat va ser l'última aparició ofensiva dels d'Albert Poch. El Santfeliuenc es va fer amb el control absolut i va assetjar durant vint minuts la porteria de Boison. Al minut 75 una cavalcada per l'esquerra d'Éric Ruiz la va rematar amb el cap Patxi que va clavar la pilota a la base del pal. Al minut 79 una jugada individual de Guille Sarmiento amb mig barret inclòs la va salvar Boison amb una notable demostració de reflexos. Al minut 84 una acció trenada per David Romo la tornava a desaprofitar Patxi amb tot a favor. L'Europa, contra les cordes, pregava perquè arribés el final i el Santfeliuenc ensopegava amb el desencert en atac. I és que no es pot perdonar tant.Al final el repartiment de punts va deixar un pòsit amarg entre els seguidors locals. Els blanc-i-blaus havien deixat passar l'oportunitat de guanyar un Europa molt tocat i amb tots els fantasmes de l'angoixa al cervell.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Éric Ruiz, Dani Ortiz, Cuadras, Joserra, Maldonado (Guille Sarmiento, 77') Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 71'), Tena i Éric Pacheco (Romo, 80').

CE Europa: Boison, Denis, Rojas, Alberto (Álex Cano, 69'), Joel Coch, Campoy, Fran Bea, Òscar Sielva (Gonzalo, 56'), Abel Rita, Xavi Civil i Navarro.


Gol:

1 – 0, 14', Éric Pacheco

1 – 1, 64', Abel Rita


Àrbitre: Picazo Hernández, la seva acutació va ser acceptable. Va amonestar el santfeliuencDani Ortiz; i als visitants Alberto, Denis i Gonzalo.


Incidències: representació de les penyes europeistes a Les Grases. Les penyes del Santfeliuenc van estrenar tres bombos. Les quatre torres d'il·luminació van estrenar cadascuna un focus.


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc va fer un bon partit, va ser durant molts minuts clarament superior a l'Europa però es va tornar a ensopegar amb la punteria. Una mica de més encert hauria resolt el partit per als santfeliuencs amb claredat.

- Éric Pacheco torna a demostrar que és un dels grans del millor Santfeliuenc de tots els temps.

- Eric Zárate es va mostrar hipermotivat i amb gana de gol. De ben segur quan aconsegueixi obrir la llauna en vindran molts més.

- L'Europa va posar de manifest el seu delicat moment. Bons jugadors però massa pressió i poca confiança. Molta feina es gira per a un equip obligat a tot i que ja veu la part a una distància respectable.


Galeria d'imatges per Jaimepg.eu

Roda de premsa


PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat