gif-18_19.gif

Últimas noticias

Un gran pas endavant!


La victòria més important. Transitava el matx pel minut 60 quan una cursa per banda esquerra d'Éric Pacheco la va culminar amb una barreja de genialitat i ràbia David Romo. Era l'afirmació més rotunda i clara que aquest Santfe vol estampar ja el cinquè entorxat de Tercera. Una victòria construïda amb paciència i decisió que apropa al Santfeliuenc al gran objectiu. Dues finals, Sabadell B i La Joanquera, acabaran per dibuixar una permanència que hauria d'haver arribat abans. Una gran jornada per al Santfe tot esperant la jornada de demà.


SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 60') - PALAMÓS CF 0

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL COBERT I TEMPERATURA FREDA, 14 GRAUS


La victòria més important. Transitava el matx pel minut 60 quan una cursa per banda esquerra d'Éric Pacheco la va culminar amb una barreja de genialitat i ràbia David Romo. Era l'afirmació més rotunda i clara que aquest Santfe vol estampar ja el cinquè entorxat de Tercera. Una victòria construïda amb paciència i decisió que apropa al Santfeliuenc al gran objectiu. Dues finals, Sabadell B i La Joanquera, acabaran per dibuixar una permanència que hauria d'haver arribat abans. Una gran jornada per al Santfe tot esperant la jornada de demà.Corria el minut 60. Éric Pacheco iniciava una de les arrencades màgiques per banda esquerra, la seva centrada de la morta anava a les botes de David Romo que amb la seva marca d'estil i genialitat estampava la signatura d'un gol que passarà a la gran història del Santfe, Malgrat que quedava mitja hora la sensació compartida a Les Grases feia pensar que el 42 ja estava al sac i ben lligat. Un 42 que dóna al Santfe tones d'oxigen per afrontar dues finals més.

El Santfeliuenc va ser el clar dominador des de l’inici. Els blanc-i-blaus van avisar de manera insistent a través de les incursions ofensives per bandes, si bé durant la primera mitja hora va mancar capacitat per traduir les arribades en oportunitats clares. La més clara dels primers minuts va ser per a Éric Pacheco, però el seu xut es va estavellar al lateral de la xarxa. Els d'Andrés González, a còpia d’insistència i necessitat, van anar madurant el partit i tancant un Palamós relaxat que mirava d’arribar a la porteria de Toni Casamayor mitjançant contracops teixits des del centre del camp, si bé la millor ocasió palamosina va néixer a les botes de Guillem Cornellà en un llançament de falta ajustat a la base del pal que va obligar Toni a estar molt atent.

El Santfeliuenc va anar augmentant el nivell d’exigència a les acaballes del primer acte. Al minut 41 una rematada potent de David Romo es va anar al travesser. I al minut 43 una centrada d’Éric Pacheco es va passejar per l’àrea sense trobar rematador. El destí estava sent esquerp

El Santfeliuenc disposava de 45 minuts per reconduir el seu destí i afirmar-se a Tercera. Els visitants, però, no estaven disposats a ser espectadors passius i per dues vegades van instal·lar el pànic a Les Grases, però ni Agi ni Marc Bonaventura van saber definir. Fins que al minut 60 una cavalcada d’Éric Pacheco la culminava David Romo amb una rematada inapel·lable que posava fi a una sequera de 422 minuts sense veure la xarxa. El gol va donar tranquil·litat als locals que ja posseïen el que tant havien buscat. Els minuts van anar passant sense que res alterés el rumb de la història. Només al minut 92 una doble acció en atac d’Akrong i Agi va poder donar un disgust als locals.Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Romo (Olmo, 78’), Jaime Fuentes, Patxi (Maldonado, 71’), Charly Ruiz (Eric Zárate, 66’) i Éric Pacheco.


Palamós CF: Manzano, Sergio (Collell, 69’), Cano, Akrong, Subi, Guillem Cornellà, Marc Serramitja (Ayala, 69’), Agi, Marc Bonaventura, Álex Cano (Barrera, 58’) i Gerard Herrera.


Gol:

1 - 0, Romo, 60'.Àrbitre:

Carballo Vázquez, arbitratge correcte i sense complicacions. Va amonmestar els locals Joserra, Tena, Charly Ruiz i Éric Pacheco; i al visitant Barrera.


Quadern de notes:

- Tres punts que valen tones d'oxigen. El gol de David Romo val or pur.

- Una victòria que posa fi a una inexplicable mala ratxa.

- Sabadell B i La Jonquera acabaran de definir una temporada que anava pel notable alt i que s'haurà d'aprovar de manera més ajustada del que pensàvem.

- El Palamós va fer el seu partit i va lluitar pels punts fins al final. La necessitat, però, del Santfe va pesar més.
Galeria d'imatges
PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat