gif-18_19.gif

Últimas noticias

Moments màgics. El Santfeliuenc acarona la cinquena a Tercera


Moments màgics; petites històries del millor Santfeliuenc de tots els temps. Corria el minut 56 quan Dani Maldonado s'inventava un passi en diagonal que Éric Pacheco recollia per posar tot la seva ànima i clavar una pilota a l'escaire i fer embogir tothom. Un dels gols més importants de la història contemporània santfeliuenca que ens apropa cada cop més a la renovació per cinquena vegada del bitllet de Tercera. Amb 45 punts caldrà esperar a la jornada de demà: si Castelldefels i Montañesa no guanyen a Cerdanyola i Olot respectivament, el Santfeliuenc tindrà de manera matemàtica la permanència. I per acomiadar la lliga, tota la ciutat podrà venir a veure el Santfe-La Jonquera de manera gratuïta. Una gran oportunitat per començar a somiar en el Santfe 2017-2018 que estem convençuts serà de Tercera.

CE SABADELL B 0 - SANTFELIUENC FC 1 (ÉRIC PACHECO, 56')

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRÍQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

POLIESPORTIU MUNICIPAL OLÍMPIA

ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS

TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Moments màgics; petites històries del millor Santfeliuenc de tots els temps. Corria el minut 56 quan Dani Maldonado s'inventava un passi en diagonal que Éric Pacheco recollia per posar tot la seva ànima i clavar una pilota a l'escaire i fer embogir tothom. Un dels gols més importants de la història contemporània santfeliuenca que ens apropa cada cop més a la renovació per cinquena vegada del bitllet de Tercera. Amb 45 punts caldrà esperar a la jornada de demà: si Castelldefels i Montañesa no guanyen a Cerdanyola i Olot respectivament, el Santfeliuenc tindrà de manera matemàtica la permanència. I per acomiadar la lliga, tota la ciutat podrà venir a veure el Santfe-La Jonquera de manera gratuïta. Una gran oportunitat per començar a somiar en el Santfe 2017-2018 que estem convençuts serà de Tercera.


Il·lusió, nervis, tensió, preocupació, esperança, alegria i èxtasi. El Santfeliuenc va passar per tots els estats d'ànim en noranta minuts d'agitació permanent i amb desenllaç feliç. Els primers minuts van ser de domini dels d'Andrés González que van aproximar-se amb perill a la porteria arlequinada. Al minut 3 Carles Tena la va tenir en una assistència precisa d'Eric Zárate però la seva rematada va topar amb les cames d'Embela. Tanmateix el pes de la responsabilitat es va anar fent feixuc i els blanc-i-blaus van passar una estona estranya, incòmoda i d'idees escasses. Amb els jugadors locals crescuts i ensenyant la seva qualitat malgrat el descens, el Santfe va recular i sort de Toni Casamayor que es va exhibir en una rematada a la mitja volta d'Aliaga 16' des de la frontal de l'àrea. Els d'Andrés González havien de tornar a recuperar el sentit. Éric Zárate al 25' ho va provar en una acció individual molt llarga però de final travat. I just quan el primer acte es consumia, un teva meva Tena/Charly Ruiz va estar a punt d'acabar amb un gol providencial però la rematada de cap de Charly Ruiz a l'àrea petita va topar amb una resposta sensacional d'Embela. Tocava prendre aire, respirar fort i buscar en 45 minuts un gol que capgirés la història.

La represa va ser saludada amb un ensurt majúscul quan una acció del bellugadís Aliaga va poder provocar la tragèdia si de no Toni Casamayor no hagués demostrat la seva classe. A partir del minut 50 el Santfeliuenc va redreçar el seu estat. Tena i Charly Ruiz es van fer forts a la línia de mitjos i des d'allà van controlar tot el joc creatiu. Al minut 54 Charly va anunciar el gol en un llançament de falta amb vot verinós que va estar a punt de sorprendre el porter local. I dos minuts més tard el gol, el supergol que pot valer tantes i tantes coses. Dani Maldonado des de la zona de creació atacant va assistir en diagonal a Éric Pacheco i Pacheco toca amb la vareta màgica dels Déus engaltava un xut letal que foradava l'escaire. Més que un gol, més que una vida, més que moltes tardes de futbol, més que 111 anys d'història. Èxtasi i expiació col·lectiva.

El marcador donava tanta tranquil·litat com felicitat pero calia mantenir l'ordre. Al minut 63 Eric Zárate va tenir de cap i a boca de canó el gol però de nou el porter es va erigir en protagonista amb una aturada inefable. No es podia passar per alt una oportunitat única. I el Santfeliuenc es va saber fer fort per madurar el joc i recollir un fruit d'altíssima qualitat. Els locals van mirar de posar una mica de suspens a les acaballes i el Santfeliuenc va acaronar el segon gol però ni Tena ni Alan Benedicto van encertar. No importava la feina estava feta. El xiulet final va desfermar l'alegria. I el primer gest de tots els jugadors: l'agraïment a Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul. Per ells, per tots, per a tu que ens segueixes... una victòria que val la cinquena a Tercera... o quasi.


CE Sabadell B: Embela, Diego (Rubén, 63'), Eric, Gonzalo, Sergio (Adrián, 63'), Tino Mendoza, Aliaga, Lledó, Jose, Ñito i Carmona (Casals, 46').

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Olmo, Maldonado, Tena, Eric Zárate (Patxi, 73'), Charly Ruiz (Jaime Fuentes, 85') i Éric Pacheco (Alan Benedicto, 69').


Gol: 0 - 1, Éric Pacheco, 56' Àrbitre:

Rodríguez Enriquez, la seva actuació va ser regular. Va amonestar els locals Sergio i Casals; i els santfeliuencs Víctor Márquez, Alberto, Tena i Éric Pacheco.


Quadern de notes:

- Una victòria per posar a bastir el Santfeliuenc 2017-2018 de Tercera. Ho tenim a tocar!

- Dani Maldonado i Éric Pacheco, dos dels grans del millor Santfeliuenc de tots els temps van deixar la signatura d'un gol que val molts anys d'esforç, lluita, sacrifici i responsabilitat.

- El proper diumenge toca acomiadar uns jugadors que donaran a Sant Feliu a cinquena a Tercera. Entrada gratuïta i ambient festiu per viure un desenllaç que ha de ser feliç.

- El Sabadell B va fer un bon partit i els seus joves jugadors van exhibir talent. La victòria, però, va ser per qui més ho necessitava.


Galeria d'imatgesPATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat