gif-18_19.gif

Últimas noticias

La passió per un Sentiment

Som del Santfe, som passió, som la passió per un Sentiment que el passat 3 de desembre va fer 113 anys i que viu els millors dies de la seva història. Volem continuar creixent i ho fem amb la convicció que compartit tot és més ric.

En aquests dies finals d'un any intens no podem sinó agrair el suport d'un afició que com ahir a Sant Boi ens va tornar a donar una lliçó. Un Sentiment Immortal actiu que creix i que és motiu d'orgull per a tothom. I també per honorar la memòria dels que ens han anat deixant.

Ens agrada Sant Feliu i el Santfeliuenc està feliç de representar una ciutat viva, intensa, plural, participativa. Continuarem el viatge el 2019.

Moltes gràcies per un Sentiment Immortal

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat