Test de resistència

SANTFELIUENC FC .... UE LLAGOSTERA

ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 25

DISSABTE 26 GENER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UELlagostera, Footters.com

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Partit de morro fort. El Santfeliuenc torna a Les Grases després de 43 dies. I és que els blanc-i-blaus no jugaven a casa des del 15 de desembre, en la victòria agònica contra el San Cristóbal. Ara toca seguir sumant per eixamplar la distància amb la zona roja de la taula. El rival llagosterí defensarà el lideratge compartit amb l'Hospitalet. I tota l'emoció servida en un dels grans duels de la jornada de Tercera.
De retorn a Les Grases. El futbol de Tercera Divisió torna a Les Grases i ho fa amb un partit de traca i mocador. Un Santfeliuenc en progressió rep un Llagostera que arriba segon i que en les últimes jornades ha demostrat dificultats per sumar punts amb tanta fluidesa com en la primera part del campionat. Andrés González coneix el potencial i les virtuts del rival que és un dels clars candidats a l'ascens a Segona B.


Tothom a Les Grases

El Santfeliuenc espera una gran entrada a Les Grases. La temporada arriba al seu punt culminant i els punts comencen a ser decisius. Els blanc-i-blaus necessiten seguir sumant per eixamplar la distància amb el 18è classificat i, de pas, amb alguna posició que també es veuria afectada en cas de descensos catalans de Segona B.

Recordeu que Foottters retransmetrà en directe per streaming. Una bon oportunitat pels qui no pugueu assistir-hi.


UE Llagostera, temps de recuperació

L'equip gironí ha passat en tres temporades de la Lliga 123 a Tercera Divisió. Dos descensos gairebé encadenats que han obligat a refer el present d'un club que enguany vol recuperar la Segona B. Una bona plantilla que dirigeix Oriol Alsina. L'entrenador d'Arenys de Mar és el gran responsable del creixement que va experimentar el futbol llagosterí.