PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

gif-18_19.gif

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

L'eficàcia del Pobla de Mafumet decideix

24 Feb 2019

 

Ni els bons moments ni els pitjors són per a tota la vida. I a Sant Feliu això ho sabem com enlloc. El Santfeliuenc va veure trencada una magnífica ratxa de joc i sensacions davant un Pobla de Mafumet que va fer de la necessitat virtut i va aprofitar la visita a Les Grases per sumar tres punts providencials. El Santfe va haver d'anar per darrera des del minut 5 i quan pessigava l'empat al segon temps, Cissé va assestar un cop mortal. Els blanc-i-blaus van buscar si més no un punt però les baixes defensives que van obligar a compondre un eix defensiu improvisat.

 

SANTFELIUENC FC 2 (SANI, 36' I JOSELE, 87') ..... CF POBLA MAFUMET 3 (DIEGO, 5'; CISSÉ, 31' I CISSÉ, 62')

ÀRBITRE: RICARD VIDAL CLERMONT (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA SUAU, 16 GRAUS

 

Ni els bons moments ni els pitjors són per a tota la vida. I a Sant Feliu això ho sabem com enlloc. El Santfeliuenc va veure trencada una magnífica ratxa de joc i sensacions davant un Pobla de Mafumet que va fer de la necessitat virtut i va aprofitar la visita a Les Grases per sumar tres punts providencials. El Santfe va haver d'anar per darrera des del minut 5 i quan pessigava l'empat al segon temps, Cissé va assestar un cop mortal. Els blanc-i-blaus van buscar si més no un punt però les baixes defensives que van obligar a compondre un eix defensiu improvisat.

 

Els del camp de Tarragona van marcar territori aviat. Al minut 5 Diego va creuar des de l’exterior de l’àrea una pilota que es va anar lluny de l’abast de Toni Casamayor. El gol va donar tranquil·litat als visitants que, passada la mitja hora, encara van fer més gran la distància. Cissé va aprofitar una pilota a l’espai per ajustar-la al pal i superar el porter. Un Santfe un xic desdibuixat i fred havia intentat reenganxar-se a la lluita pels punts, però les accions ofensives per les bandes no van trobar continuïtat. Tanmateix Sani al 36, molt atent, va rematar a la xarxa una centrada per banda dreta en una bona acció col·lectiva. L'esperança tornava a planar per Les Grases abans de l'inermedi.

Després de la represa el Santfeliuenc va intentar fer un empat que hauria canviat el rumb del matx. Romo en dues ocasions va ensopegar amb un mar de cames tarragonines quan el gol ja es mig cantava. Tanmateix el Pobla va assestar un cop gairebé definitiu. Cissé va aprofitar una concessió defensiva per fer un gol que va deixar glaçat Les Grases. Amb tot mig resolt els blanc-i-blaus es van abocar a l’atac reforçats per l’ingrés de Josele. Les accions de perill es va repetir però sense un gol que ja va arribar massa tard. Josele, amb la canya a pun, va posar una mica de picant al minut 87 amb un 2 a 3 que ja seria definitiu.

Pas endavant del Pobla que respira i derrota d’un Santfeliuenc que va acusar el fet de jugar amb eix defensiu de circumstàncies a causa de les baixes de Joserra, Adri García i Gerard Rovira. Caldrà refer-se en set dies per afrontar un transcendent partit al camp del Sants.

 

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Pol Reñé (Josele, 63’), David López, Gibert (Kevin Díaz, 72’),  Sani, Romo i Maldonado (Adri Recort, 63’).

 

 

CF Pobla Mafumet: Arturo, Pol Domingo, Roger Escribá, Arturo Osuna, Roger Figueras, Diego (Pol Prats, 51’), Montero, Jesús (Bernat Guiu, 76’), Guillermo (Joel Marín, 46’), Alberto García i Cissé.


 

Gols:

0 – 1, 5’, Diego

0 – 2, 31’, Cissé

1 – 2, 36’, Sani

1 – 3, 62’ Cissé

2 – 3, 87’ Josele

 

Àrbitre:

Vidal Clermont. Massa comprensiu amb les reiterades pèrdues del temps dels tarrgonins. Va amonestar als santfeliuencs Josele i Éric Ruiz; i als visitants Roger Escribá, Joel Marín, Roger Figueras i Arturo Osuna.

 

Quadern de notes:

- No sempre els finals són feliços. I malgrat la derrota i no oferir el millor joc, el Santfeliuenc va maldar per la victòria fins al final.

- Les baixes a l'eix defensiu es van notar.

- Sani aconsegueix el seu vuitè gol. Una bona temporada la d'un davanter que s'ha reivindicat de valent.

- Cal preparar un partit subratllat amb traç vermell el proper diumenge al camp del Sants. Una victòria aplanaria el camí de la permanència abans de la visita de L'Hospitalet.

- El Pobla arribava amb una dinàmica preocupant. L'eficàcia ofensiva el va permetre sumar tres punts amb sabor a salvació futura.

 

Please reload