gif-18_19.gif

Últimas noticias

Retorn a Narcís Sala

UE SANT ANDREU..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)

ESTADI NARCÍS SALA

JORNADA: 35

DIUMENGE 31 MARÇ

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uesantandreu,

TEMPS PREVIST: CEL COBERT I PLUJÓS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Partit atractiu al molt "futbolero" Narcís Sala en el cap de setmana del canvi d'hora. El Santfeliuenc viatja a Sant Andreu amb la voluntat d'exhibir el millor joc, tal com va fer la temporada passada quan els blanc-i-blaus van deixar bocabadats els seguidors locals amb una exhibició condensada en l'espectacular 0 a 3. Si el Sant Andreu buscarà no perdre pistonada amb el playoff , els d'Andrés Gonzalez maldaran per sumar tres punts que serien gairebé definitius per garantir la permanència. A l'anada, Santfe 2 Sant Andreu 1.


Viatge a un dels estadis amb més sabor a futbol de la Tercera Divisió. El Santfeliuenc buscarà al Narcís Sala sumar tres punts que permetrien afermar la permanència, si més no amb caràcter virtual. Els blanc-i-blaus, amb baixes remarcables com Toni Casamayor, Eric Ruiz, Sani o Jaume Duran, no renuncien a tornar a donar la sorpresa i sorprendre un rival que és a 5 punts de la promoció.


En directe per Ràdio Sant Feliu i conveni amb el Sant Andreu

L'emissora municipal tornarà a no fallar i portarà en directe la jornada 35 de la lliga 2018-2019 des de les 11.45. A més, el Sant Andreu i el Santfeliuenc mantenen el conveni pel qual tot presentant el carnet de soci a les taquilles podreu gaudir d'un clàssic per 5 euros.


Canvi d'hora. A les 2 seran les 3

Últim cap de setmana de març i toca canvi horari. Recordeu que tocarà avançar els rellotges una hora: a les 2 seran les 3.


UE Sant Andreu, reacció espectacular

Els quadribarrats que entrena Mikel Azparren busquen arribar a la línia de meta entre el TOP 4. No ha estat una temporada fàcil ja que la participació a diverses competicions va carregar massa un equip que disposa de molts bons futbolistes. De mica en mica els andreuencs han concentrat tots els esforços a la lliga i això s'hi ha notat de valent; de fet, des del 20 de gener no hi perden.

PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat