PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

El Santfe suma els primers minuts de rodatge al Joan Gamper davant el Barça B

 

El de menys, el resultat. El Santfeliuenc va sumar els primers minuts de rodatge contra un rival de luxe, el FC Barcelona B. La Ciutat Esportiva Joan Gamper es va omplir de seguidors santfeliuencs. Segons les dades oficials, 810 espectadors es van apropar a Sant Joan Despí per veure un duel prou atractiu i que ja es va donar a la pretemporada 2017. Dos gols d'Ansu a la primera meitat, i un de McGuane van dibuixar el 3 a 0 final.

 

El camp 7 de la Ciutat Esportiva va assistir als primers 90 minuts de la pretemporada Santfe 19/20. Moltes cares noves i primers detalls que conviden a l'optimisme, per bé que el poder d'un rival farcit d'estrelles de present però sobretot de  futur, i que en algun cas ja han debutat amb el primer equip del FC Barcelona, es va acabar imposant. Els blaugranes van dominar d'inici i fruit de la insistència, Ansu (13'), a través d'un xut creuat des de fora de l'àrea, va sorprendre el debutant Pedro Casado. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar i la mobilitat de Sani Bello va provocar que l'uruguaià Araujo s'hagués d'esforçar en més d'una acció. Passada la mitja hora, els locals van multiplicar les accions d'atac. El jove Raúl Pérez, que va rellevar a les acaballes del primer acte Pedro, va demostrar la seva qualitat amb un parell d'intervencions de mèrit. No obstant, just abans del descans, el guineà Ansu va aprofitar una rematada de cap al pal de Sergi Serrano per fer a plaer el segon.

Represa amb pluja de canvis. El Santfeliuenc va guanyar nervi ofensiu amb la dupla David Toro i Raúl Capi, que pot donar dies de glòria, i va mirar d'incomodar la defensa blaugrana. Els de García Pimienta, arreplegats a la rereguarda, van usar el contracop per piconar la defensa santfeliuenca. Una contra fulgurant va permetre l'anglès McGuane de fer el tercer superant amb classe la sortida valenta de Jaime González. El tram final va permetre veure el Santfe més atrevit amb arribades més fluides a l'àrea local. En una, Raúl Capi va ensopegar amb la defensa barcelonista en una posició clara.

 

Primera prova que deixa bones sensacions. El Santfeliuenc amb menys d'una setmana de rodatge va deixar detalls que van agradar els molts seguidors que es van apropar a Sant Joan Despí. El Barça B,a més dies de treball a les cames, va aprofitar l'amistós per fer debutar el japonès Kiroki Abe.

 

FC Barcelona B

Carevic, Morer, Araujo, Comas, Vilarrasa, Oriol Busquets, Serrano, Reis, Ansu, Lucas i Kike Saverio. També van jugar: Sergi Puig, Van Beijnen, Mingueza, Cuenca, Santi Bueno, Sarsanedas, Llaix Moriba, Peque, McGuane i Gabriel.


Santfeliuenc FC

Pedro Casado, Germán Collado, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Maldonadom Kevin Sánchez, David Romo, Sani Bello, Jota i Alfonso Castellano. També van jugar: Raúl Pérez, Jaime, Joserra, Vendrell, Sergi Boira, Olmo, Tena, Montoya, Rodríguez, Jonatan Collado, David Toro, Gibert, Hernández i Raúl Capi.


Gols:
1 - 0, Fati, 13'
2 - 0, Fati, 45'
3 - 0, McGuane, 63'

Àrbitre:
Albert Ávalos.

Please reload