PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Adeu amb la cara ben alta

18 Aug 2019

 

Adeu, però adeu per la porta gran i amb mèrits per haver arribat als penals. El Santfeliuenc no podrà accedir a la quarta ronda de la Copa Catalunya 19/20 després de caure a Les Grases per la mínima. Un gol de Martí Soler al minut 29 va ser un llast. El Santfe, però, va jugar bé i només el travesser i alguna bona acció d'Aliaga van barrar el pas. Punt final a la millor actuació en sis anys de Copa Catalunya. A partir d'avui s'inicia el tram final de la pretemporada concentrada en el principi de la lliga. Això serà una altra història. La VII és a dues setmanes. Aquest Santfe mereix una gran resposta de l'afició.

 

SANTFELIUENC FC 0 ..... CE L'HOSPITALET 1 (MARTÍ SOLER, 29')

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS

TERCERA ELIMINATÒRIA COPA CATALUNYA

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 25 GRAUS

 

Adeu, però adeu per la porta gran i amb mèrits per haver arribat als penals. El Santfeliuenc no podrà accedir a la quarta ronda de la Copa Catalunya 19/20 després de caure a Les Grases per la mínima. Un gol de Martí Soler al minut 29 va ser un llast. El Santfe, però, va jugar bé i només el travesser i alguna bona acció d'Aliaga van barrar el pas. Punt final a la millor actuació en sis anys de Copa Catalunya. A partir d'avui s'inicia el tram final de la pretemporada concentrada en el principi de la lliga. Això serà una altra història. La VII és a dues setmanes. Aquest Santfe mereix una gran resposta de l'afició.

 

Expectació a Les Grases. Duel de la riba del Llobregat entre dos equips amb projectes que apel·len a la il·lusió. Els primers 15 minuts, intercanvi de cops. Canario i Teije la van tenir per als visitants, i Jonatan Collado en una gran acció per banda esquerra va obligar lluir-se Aliaga en una pilota que ensumava l'escaire. I tanmateix quan més alegre i desimbolt es mostrava el Santfeliuenc, L'Hospitalet va fer el gol que seria definitiu. Una internada de Miquel Jaume per banda esquerra la va aprofitar des de la petita Martí Soler per enviar-la a la xarxa. Els d'Andrés González van mirar de refer-se i abans de l'intermedi un cop de cap de Gerard Rovira va tornar l'esperança de reacció a Les Grases.

La represa va ser puntejada per les alternatives. D'entrada, L'Hospi va poder sentenciar en accions ofensives amb protagonisme de l'holandès Teije, però Jaime va tornar a ensenyar la seva qualitat. I al 63' la més clara i amb color blanc-i-blau. Falta des de 25 metres que picava Juanjo Prior i el travesser escopia de manera contundent. El matx coper es va endinsar en la incertesa. L'Hospi va perdonar la sentència, i el Santfe, a través de David Romo i Jonatan Collado, es multiplicava en atac. Gibert al 70' va tornar a acaronar les taules. La seva rematada no va ser prou certera. El temps es desintegrava. Al Santfe se li anava la Copa però l'Hospi no la segellava. Miquel Ripoll al 88' no va aprofitar un clar mà a mà davant Jaime. Instàncies crepusculars d'una Copa que s'esvaïa però que, no obstant, ha deixat un bon record. Ara toca la lliga. El debut a Les Grases i contra l'Igualada.

 

Santfeliuenc FC

Jaime, Sergi Boira, Albert (Otger, 79'), Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Maldonado (Gibert, 67'), Raúl Capi (Juanjo Prior, 46'), Castellano (Sani Bello, 46') i Jonatan Collado.

 

CE L'Hospitalet

Aliaga, Dani Reina, Miquel Jaume, Parera, Eudald (Dani Ekedo, 61'), Cristian Gómez, Martí Soler (Salinas, 56'), Bruno Vinicius (Ton Ripoll, 67'), Teije (Miquel Ripoll, 67'), Cristian Alfonso (Moha, 56') i Canario.

 

Gol:

0 - 1, Martí Soler, 29'

Àrbitre:
Díaz Díaz. La seva actuació va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Maldonado, Juanjo Prior, Otger i Romo; i als hospitalencs Moha i canario.

Please reload