PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Som líders!!!

 

Partit embogit, frenètic, camalèonic, trepidant, saturat d'història. Més de 20 arribades a porteria. Un homenatge a Robert Polanski. I un heroi: Jaime González. I una dada per a la història centenària del Santfeliuenc: el 8 de setembre de 2019 va dormir líder de Tercera Divisió. El gol de David Romo al minut 33 va donar als blanc-i-blaus un liderat dels que no s'obliden en una tarda agònica clausurada amb alegria. Mai el futbol ens va fer patir tant per aconseguir una de les fites més boniques de la nostra història.

PERALADA CF 0 ...... SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 33´)

ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE PERALDA

ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL COBERT, TEMPERATURA DE 19 GRAUS

 

Partit embogit, frenètic, camalèonic, trepidant, saturat d'història. Més de 20 arribades a porteria. Un homenatge a Robert Polanski. I un heroi: Jaime González. I una dada per a la història centenària del Santfeliuenc: el 8 de setembre de 2019 va dormir líder de Tercera Divisió. El gol de David Romo al minut 33 va donar als blanc-i-blaus un liderat dels que no s'obliden en una tarda agònica clausurada amb alegria. Mai el futbol ens va fer patir tant per aconseguir una de les fites més boniques de la nostra història.

 

El Peralada va sortir enfurismat i per les bandes va sembrar el pànic. Arnau Ortiz al 5' i Ritxi Mercader al 7' van avisar. El Santfe va respondre amb un xut intencionat de Jonatan Collado al 9'. Els locals es van multiplicar en atac. Xavi Ferrón, Marc Medina i Arnau van trepitjar amb contundència l'àrea. Va ser l'inici del momentum Jaime. Exhibició absoluta. Xavi Ferron al 16' en una centrada que es va passejar per la ratlla de gol i un xut de Marc Medina al 20' preludiaven una pluja d'ocasions. I la polèmica a l'àrea empordanesa amb dues caigudes més que punibles de Jonatan Collado que van exaltar els ànims blanc-i-blaus. Mentrestant, Jaime González reivindicava el protagonisme amb aturades per a tots els gustos i opinions. Vint minuts antològics per desesperar Marc Medina, Xavi Ferron i Arnau Ortiz. Jaime les va aturar amb les mans, el pit, els peus. I el minut d'or. El moment màgic. el 33' que no se'ns oblidarà. David Romo des de la frontal de l'àrea va ajustar una pilota tant i tant que el porter local no va poder arribar. Gol. 45 minuts frenètics. El Santfeliuenc guanyava i Jaime González era l'heroi.

A la represa la dinàmica no va canviar. Les arribades locals es multiplicaven i el Santfe va oposar resistència per anar sumant segon a segon, minut a minut tres punts. Al minut 48' doble dels locals amb rematada de Carles Puig que va aturar el de sempre i rematada posterior de Cunill al travesser. Partit en vies d'embogiment absolut. El cordovès Alfonso Castellano ho va provar dues vegades. I al 59' Jonatan Collado va estavellar-la en una contra el pal. El relat desfermat ens consumia els nervis. Sortosament els locals, de mica en mica, van anar pagant l'esforç si bé mai van baixar el ritme del pedal. Al minut 73 apareixia Xavi Ferrón en atac, però de nou Sant Jaime van evitar el gol. Nervis, passió, tensió, alternatives constants. Els locals no lliuraven la cullera. I el Santfeliuenc va poder sentenciar a còpia de contres. Una de molt clara per a Dani Maldonado al 82' que va treure Aroca. Deu minuts finals eterns, agonitzants... amb tota la càrrega d'èpica i resistència. El Santfeliuenc sobrevivia, els locals es desesparaven i el rellotge avançava lentament. Últims atacs a banda a banda fins al minut 93. Glòria al Santfe. Mai ja no podrem dir que una nit de setembra vam ser líders. Santfeliuencs, va per vosaltres!!!Peralada CF:

Aroca, Puig, Romero, Toni Cunill, Iván Amoedo (Guillem Jiménez, 75'), Pep Piany (Jorge Torres, 75'), Ritxi Mercader, Arnau Ortiz (Víctor Bertomeu, 60'), Marc Medina, Xavi Ferrón i Eric Vilanova.

Santfeliuenc FC: 

Jaime, Germán Collado, Albert Porqueras, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Tena, Alfonso (Maldonado, 64'), Sani Bello (Raúl Capi, 72'), Romo i Jonatan Collado (Gibert, 78').

 

Àrbitre:

Óscar Carballo Vázquez. Es va desentendre de dues caigudes dins l'àrea de Jonatan Collado. Va amonestar el peraladenc Ritxi Mercader; i els santfeliuencs Jonatan Collado, Joserra i Andrés González.

 

Gol:

0 - 1, David Romo, 33'

 

Quadern de notes:

- Agonia i resistència. El santfeliuenc va saber respondre a l'allau ofensiva local. Deu ocasions clares que no van acabar en gol.

- La màgia es diu David Romo. Un gol que val un lideratge.

- Jaime González. Un porter que ha vingut a Sant Feliu a fer història.

- El Peralada va meréixer puntuar però el futbol són gols.

Please reload