PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Derrota sense arguments

15 Sep 2019

 

Derrota inapel·lable. El Santfeliuenc no va exhibir cap argument per oposar a la victòria dels manresans en la primera visita en competició oficial a la capital del Bages. Els locals van dominar i només la mala fortuna els va impedir de resoldre abans. Els dos gols van fer justícia. Els blanc-i-blaus encaixen la primera derrota i hauran de millorar. El proper dissabte, partidàs contra L'Hospitalet per buscar la reacció.

 

CE MANRESA 2 (FRAN ORELLANA, 80' I WALTER FERNÁNDEZ, 93') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: MARCOS FERNÁNDEZ QUINTERO (DELEGACIÓ BARCELONA)

NOU MUNICIPAL EL CONGOST

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 26 GRAUS

 

Derrota inapel·lable. El Santfeliuenc no va exhibir cap argument per oposar a la victòria dels manresans en la primera visita en competició oficial a la capital del Bages. Els locals van dominar i només la mala fortuna els va impedir de resoldre abans. Els dos gols van fer justícia. Els blanc-i-blaus encaixen la primera derrota i hauran de millorar. El proper dissabte, partidàs contra L'Hospitalet per buscar la reacció.

 

Primera visita oficial a El Congost saludada amb una placa de record. Els manresans van començar millor davant un Santfeliuenc incòmode i poc fluid. Dani Ruiz i Joel Méndez van avisar al primer quart d'hora. Jonatan Collado a la contra mirava de despertar l'atac. Una oportunitat interessant en una centrada de Collado a què no va arribar Sani va ser el millor del Santfe en la mitja hora inicial. I la més clara al 33' en una acció de combinació que va arrencar en Collado i que va culminar amb un llançament potent Maldonado després del servei amb el pit de Sani. D'aquí el final els blanc-i-blaus es van anar diluint i el Manresa va passar a dominar amb comoditat. Joel Méndez i Walter Fernandez van posar setge la porteria de Jaime. Walter en un xut creuat va estar a punt d'inaugurar el marcador. Jaime, de manera miraculosa, ho va evitar. Intermedi necessari.

I la represa, més del mateix però amb producte de pitjor qualitat. Un Santfeliuenc evaporat va passar a ser una joguina a les mans d'un Manresa crescut. Al 47' Joanet es va obrir espai a l'àrea i va picar una pilota que va salvar de nou Jaime. I al 55' una bonica acció trenada dels locals la va rematar al travesser Dani Ruiz. I per si no n'hi havia prou, al 60' Joanet es va desfer amb comoditat de la defensa i la seva rematada potent la va escopir el pal. La sort com a aliat. Massa sort. Andrés González va mirar de trobar una mica d'oxigenació ofensiva amb la segona unitat: Gibert, Raúl Capi i Alfonso. Tanmateix la fluidesa ofensiva tampoc va acabar de reeixir. El partit va entrar en la part final molt descosit. David Romo navegava en un iot per la balconada de l'àrea sense decidir-se a xutar a porteria ni a passar, i els locals es planyien de les oportunitats desaprofitades. Però la bona fortuna té un limit. I al 81' els núvols van enfosquir l'horitzó. Mala transició en atac dels santfeliuencs i el local Fran Orellana s'inventava una rematada potent i col·locada des de més enllà de la frontal l'àrea que va poder amb Jaime. Clatellada merescuda. El Santfeliuenc a la desesperada va mirar de salvar l'insalsable, però pel camí una acció brillant de Walter Fernández va posar la puntilla. El Santfe no va ser.

 

CE Manresa:

Pol Busquets, Ruano, Florent, Solernou, Cuello, Bernat, Joel Méndez (David Sñanchez, 81'), Walter Fernández, Erik Sarmiento, Dani Ruiz (Fran Orellana, 65') i Joanet (Édgar Fernández, 74').

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Albert, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Maldonado (Alfonso, 74'), Tena, Sani Bello (Raúl Capi, 68'), Romo i Jonatan Collado (Gibert, 58').

 

Gols:

1 - 0, Fran Orellana, 81'

2 - 0, Walter Fernández, 93'

 

Àrbitre:

Fernández Quintero. Arbitratge sense complicacions. Va amonestar els locals Bernat, Florent i Cuello; i al santfeliuenc Gerard Rovira.

 

Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no va tenir el seu dia. Desasistit en atac i amb imprecisions defensives es va acabar autoimmolant davant un rival que va ser superior.

- Les intervencions de Jaime i els pals van evitar una ferida més gran.

- Toca reflexionar i reaccionar. Bon inici de lliga però cal tocar de peus a terra.

- El Manresa va ser millor i només la falta de punteria el va privar de resoldre abans.

Please reload