PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Partit gran a Les Grases

20 Sep 2019

 

Partit subratllat en traç gruixut al calendari. L'Hospi torna a Les Grases en un partit ple d'interès. L'equip que dirigeix Jonathan Risueño arriba en un gran moment i el Santfeliuenc voldrà redreçar el camí i regalar a l'afició una de les victòries més preuades. Les Grases, tarda de futbol i gran ambient per gaudir d'un dels millors partits de la temporada a Tercera.

 

SANTFELIUENC FC ..... CE L'HOSPITALET

ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ TARRAGONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 5

DISSABTE 21 DE SETEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: footters.com, @SantfeliuencFC, @CELHospitalet, Radio afición Hospitalet, @90minutosplus

TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS 

Partit subratllat en traç gruixut al calendari. L'Hospi torna a Les Grases en un partit ple d'interès. L'equip que dirigeix Jonathan Risueño arriba en un gran moment i el Santfeliuenc voldrà redreçar el camí i regalar a l'afició una de les victòries més preuades. Les Grases, tarda de futbol i gran ambient per gaudir d'un dels millors partits de la temporada a Tercera.

 

Canviar la cara i tornar al camí de la victòria. El Santfeliuenc vol retrobar-se amb la victòria després de dues jornades amb un empat i una derrota. Després de la setmana frenètica dels tres partits, Andrés González ha buscat que l'equip recuperi la tranquil·litat i l'esperit que van acompanyar l'inici fulgurant. González sap que no cal motivar els seus jugadors en dies de partits grans. David Toro, Jota, Jaume Duran i Kevin Sánchez no podran ser en el gran duel. En la memòria: la gran victòria de la temporada passada.

 

Footters i el Santfeliuenc de la mà. Abona't a la plataforma per 35 euros

 

La plataforma de futbol per streaming i el Santfeliuenc van de la mà. Tots els socis del Santfeliuenc poden disposar de l'abonament que dona dret a veure tota la temporada regular per només 35 euros. Entreu a la pàgina de Footters.com i cliqueu al Plan anual abonados. Amb aquest abonament podreu veure els partits del Santfeliuenc i un munt de partits de Segona B i Tercera Divisió. Per als amants de futbol, una veritable meravella. El paradís del futbol de Segona B i Tercera en un clic. I per només 35 euros temporada!!!

 

 

CE L'Hospitalet, únic objectiu: l'ascens

No hi ha volta de full. L'Hospitalet malda per assolir l'ascens a Segona B com una obligació. Després de dues promocions fallides, a la tercera ha de ser la bona. Per això Jonathan Risueño ha construït un bloc poderós de futbolistes de la temporada passada i d'incorporacions amb minuts a Segona B. Els aficionats riberenys somien que el 2020 regali, per fi, l'ascens a Segona B per projectar el club de la segona ciutat de Catalunya.

 

Porters:

Aliaga i Torreguitart (Santa Eulàlia, juvenil)

Defenses:

Adri García, Adrià Parera (Conquense), Dani Reina (Reus B), Miquel Jaume (Poblense) Diego Martínez, Eudald, Sergi Juste i Genar Fornés (Espanyol B)

Migcampistes:

Canario, Christian Alfonso, Dani Ekedo (San Roque Lepe), Cristian Gómez, Bruno Vinicius, Axel Pandiani (juvenil) i Martí Soler (Espanyol B)

Davanters:

Salinas, Ton Ripoll, Miquel Ripoll, Felipe Sanchón (Sabadell), Den Teije (Guijuelo) i Moha (Badalona)

 

 

 

 

 

 

Please reload