PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Reacció amb orgull... però insuficient

22 Sep 2019

 

Una pregunta planarà durant un temps damunt els caps del seguidors del Santfeliuenc: per què l'equip valent que va acabar fregant el miracle d'un empat impossible va estar desaparegut durant 60 minuts. I és que el Santfeliuenc va fregar un empat després d'anar-se'n al descans amb un dur 0 a 3. A la represa, el gol de Sani i el de Miquel Jaume en la seva pròpia porteria, van cloure una segona part més que digna. La sortida d'Alfonso, Raúl Capi i la rentrée de David Toro van mudar la cara de l'equip.

SANTFELIUENC FC 2 (SANI. 63' I MIQUEL JAUME, PRÒPIA PORTA, 90') ... CE L'HOSPITALET 3 (CRISTIAN ALFONSO, 25; MIQUEL RIPOLL, 28' I CRISTIAN ALFONSO, 44')

ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

ASSISTÈNCIA: 325 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

 

Una pregunta planarà durant un temps damunt els caps del seguidors del Santfeliuenc: per què l'equip valent que va acabar fregant el miracle d'un empat impossible va estar desaparegut durant 60 minuts. I és que el Santfeliuenc va fregar un empat després d'anar-se'n al descans amb un dur 0 a 3. A la represa, el gol de Sani i el de Miquel Jaume en la seva pròpia porteria, van cloure una segona part més que digna. La sortida d'Alfonso, Raúl Capi i la rentrée de David Toro van mudar la cara de l'equip.

 

45 minuts per a l'oblit. El Santfeliuenc no va existir, literalment. L'Hospitalet es va mostrar poderós, dominador i confiat. Fruit d'un domini intens, al minut 25 Cristian Gómez es va fer amb una pilota dins l'àrea gran i després de dues retallades la va clavar a la xarxa. El gol va esperonar un xic més els visitants que al minut 28 es van trobar amb el segon. Miquel Ripoll es va aprofitar del desconcert defensiu blanc-i-blau per a molt murri fer-se espai a l'àrea petita i signar el segon. El Santfeliuenc veia que la tarda es podia fer duríssima. I més quan en l'epíleg del primer acte el veterà Cristian Gómez va signar el doblet en un xut ajustat des de la frontal de l'àrea. El millor, el descans.

 

I l'inici de la represa no va convidar a l'optimisme. Cristian Alfonso en un xut dur al 46' i en una de molt clara entre Salinas i Cristian Alfonso al 57' que va topar amb una bona intervenció de Jaime van poder fer més sagnant la renda. Però l'Hospi que s'estava agradant no va sentenciar i el Santfeliuenc va anar creixent. Al minut 63 un defectuós refús defensiu ribereny el va aprofitar amb el cap Sani per ajustar una pilota que va picar el pal i es va anar a la xarxa. El gol va donar oxigen al Santfe. A més la triple sortida Capi, Toro i Alfonso van rellançar les esperances. Més intensitat, més pressió i més arribades per bandes van començar a inquietar seriosament els reberenys. Germán Collado en dues centrades sense rematada van posar l'emoció a Les Grases. I més quan al minut 90 Miquel Jaume van enviar una pilota a la porteria equivocada després d'un servei de córner. El miracle va planar per Les Grases; Raúl Capi, no obstant, no va tenir la punteria fina per fer l'empat. Derrota. Partit de dues cares amb un final inesperadament emocionant. Cal no donar tant d'avantge als inicis.

 

 

Santfeliuenc FC: Jaime, Germán Collado, Albert, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Maldonado (Raúl Capi, 66’) Romo (Alfonso, 66’), Sani Bello, Jonatan Collado i Gibert (David Toro, 66’).

 

CE L’Hospitalet: Aliaga, Reina, Adrià Parera (Genar, 85’), Eudald, Cristian Gómez, Diego, Martí Soler, Canario, Salinas, Cristian Alfonso (Miquel Jaume, 64’) i Miquel Ripoll (Ton Ripoll, 52’).

 

0 – 1 Cristian Alfonso, 25'

0 – 2 Miquel Ripoll, 28'

0 – 3 Cristian Alfonso, 44'

1 – 3 Sani, 63'

2 – 3 Miquel Jaume, pròpia porta, 90

 

Àrbitre:

Ollé Llado. El seu arbitratge va ser regular. Va amonestar el santfeliuenc Gibert; i als visitants Cristian Gómez i Ton Ripoll

 

Quadern de notes:

- L'ampolla mig plena o mig buida. Si ens quedem amb la primera opció, cal valorar la reacció a còpia d'orgull d'un equip que va acabar cedint de manera nmolt digna.

-  L'ingrés de Raúl Capi, Alfonso i la rentrée de David Toro van canviar la cara de l'equip.

- Cal millorar el bagatge defensiu. Els gols de L'Hospitalet van ser massa fàcils.

- Victòria justa d'un Hospi a qui se li va fer llarg el partit. Per un moment les pors del curs passat van tornar a aparèixer.

 

 

Please reload