PATROCINADORES PRINCIPALES

PATROCINADORES OFICIALES

CONVENIO

radio.png
RFEF.png
FCF.png
CEBLLOB.png
ETV.png

Página oficial del Santfeliuenc FC creada por ©Jaimepg.cat

Fotogalería

Últimas noticias

COMUNICAT OFICIAL

17/10/2019

COMUNICAT OFICIAL

14/10/2019

Golejada per a la reflexió

13/10/2019

El Santfe visita l'Europa més enratxat

12/10/2019

1/2
Please reload

Visita exigent al Narcís Sala

28 Sep 2019

Partit sempre interessant, carregat d'al·licients i ja un clàssic en els últims anys. El Santfeliuenc visita el Narcís Sala amb la voluntat de trencar la ratxa de dues derrotes. El locals, clars candidats a la promoció, buscaran els tres punts per seguir progressant a la classificació i encadenar dues victòries.

UE SANT ANDREU ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

ESTADI NARCÍS SALA

JORNADA: 6
DIUMENGE 29 SETEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters, @SantfeliuencFC, @uesantandreu

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 22 GRAUS

 

 

 

Partit sempre interessant, carregat d'al·licients i ja un clàssic en els últims anys. El Santfeliuenc visita el Narcís Sala amb la voluntat de trencar la ratxa de dues derrotes. El locals, clars candidats a la promoció, buscaran els tres punts per seguir progressant a la classificació i encadenar dues victòries.

 

 

Amb il·lusió per donar una bona imatge en un dels grans escenaris de la Tercera Divisió. El Santfeliuenc viatge a Sant Andreu amb l'objectiu de sorprendre els quadribarrats i repetir la victòria de la temporada 17/18. David Toro i Jota ja estan recuperats i podran disposar de minuts.

 

En directe a través de Ràdio Sant Feliu, Footters i amb acord per als socis del Santfeliuenc

Podreu seguir el partit a través de Ràdio Sant Feliu a partir de les 17.30 hores, i també per Footters, el canal del futbol de Segona B i Tercera. A més, els socis del Santfeliuenc que s'animin i acompanyin l'equip al Narcís Sala pagaran 5 euros presentant el carnet de soci a la taquilla.

 

La UE Sant Andreu, aposta per estar-hi a dalt

Els quadribarrats han format un bloc consistent que lluitarà per ser en zona de promoció. La continuïtat de Mikel Azparren, la renovació de part del bloc de la temporada passada que va disputar la Copa del Rei i es va proclamar campió de la Copa Catalunya, i fitxatges amb un magnífic cartell: David Serrano, Elhadji, Sergi Serrano o Ferran Brugué converteixen els andreuencs en un dels favorits per al play off i potser una mica més. L'ex santfeliuenc David Aragón es retrobarà amb els seus companys.

 

Porters:

Segovia i David Aragón (Santfeliuenc)

Defenses:

Llamas, Alberto Carroza, Noguera, Jaume Villar, Roger Escoruela (Vitoria), Izan Espinosa (juvenil i Oumar Bah (Europa)

Migcampistes:

Víctor Alonso, Guillem, Ton Alcover, Juanan. Ramon Terrats (Damm), David Serrano (Karaiskakis), Laro Setién (Escobedo) i Sergi Serrano (Barça, juvenil)

Davanters:

Josu, Felipe Sá, Marcel Serramitja (Terrassa), Elhadji (Karaiskakis) i Ferran Brugué (Espanyol B)

 

 

 

 

 

 

Please reload